Η Ζιζέλ εγκαταλείπει οριστικά τις πασαρέλες

Η Ζιζέλ εγκαταλείπει οριστικά τις πασαρέλες

Η_Ζιζέλ_εγκαταλείπει_οριστικά_τις_πασαρέλες (1)

 

Το supermodel Ζιζέλ αποφάσισε ότι φέτος ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα ψηλοτάκουνα της και να αποσυρθεί οριστικά από το χώρο της μόδας και τις μεγάλες πασαρέλες.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ίδια : «Eίμαι ευγνώμων που σε ηλικία 14 ετών μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι και σήμερα, μετά από είκοσι χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, έχω την ευκαιρία να κάνω την τελευταία επίδειξη από επιλογή, και να εξακολουθώ να εργάζομαι σε άλλες πτυχές της δουλειάς αυτής. Η απόφαση αυτή θα μου δώσει χρόνο για άλλα πρόγραμματα και πράγματα που έχω κατά νου. Δεν είναι σύνταξη. Θα συνεχίσω να δουλεύω, απλά σταματάω την πασαρέλα». Πριν λίγους μήνες η Ζιζέλ είχε δηλώσει σε συνέντευξη της ότι «Το σώμα μου, αυτομάτως, μου λέει αν ό,τι κάνω αξίζει τον κόπο και αυτή τη φορά μου ζήτησε να σταματήσω. Το άκουσα και το σεβάστηκα και, θεωρώ προνόμιο το γεγονός ότι έχω την πολυτέλεια να σταματήσω την πασαρέλα. Εξάλλου, αυτό θα μου αφήσει χώρο και χρόνο για να πραγματοποιήσω μερικά σχέδια που έχω στα πλάνα μου».

Η Ζιζέλ είναι μητέρα 2 παιδιών, ενός μικρού αγοριού του Ben και ενός κοριτσιού της Vivianne, και όπως έχει δηλώσει η ίδια, η εταιρεία με παντόφλες και σανδάλια που έχει εδώ και μερικά χρόνια είναι κάτι με το οποίο θα ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο.

Share This