Τα πιο αγαπημένα διαχρονικά χρώματα κραγιόν

Τα πιο αγαπημένα διαχρονικά χρώματα κραγιόν

Τα_πιο_αγαπημένα_διαχρονικά_χρώματα_κραγιόν (1)

Tα κραγιόν είναι κάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή μακιγιάζ της και οι περισσότερες έχουν περισσότερα από 3 χρώματα κραγιόν στο νεσεσέρ τους.

Κάθε γυναίκα έχει ένα διαφορετικό αγαπημένο χρώμα κραγιόν. Αλλά η επιλογή ενός χρώματος κραγιόν για κάθε σεζόν είναι διαφορετική και επηρεάζεται από τις παρούσες τάσεις σε χρώματα κραγιόν  στο μακιγιάζ χειλιών αλλά και από το προσωπικό γούστο φυσικά. Οι ειδικοί μακιγιέρ για την φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι προτιμούν παστέλ και φωτεινά χρώματα σε κραγιόν, ενώ το φθινόπωρο και το χειμώνα προτιμούν συνήθως τα σκούρα χρώματα όπως το κόκκινο, σκούρο καφέ, καφέ, μοβ. Οι διαχρονικές και οι πιο αγαπημένες όμως αποχρώσεις των γυναικών ανεξαρτήτως εποχής είναι το κόκκινο, το ροζ και το μωβ σε βυσσινί τόνους. Αυτοί οι τόνοι σε κραγιόν προτιμούνται γιατί κολακεύουν τα περισσότερα σχήματα και μεγέθη χειλιών αλλά και ταιριάζουν με τα πιο πολλά είδη μακιγιάζ προσώπου σε όλες τις γυναίκες. Οι φόρμουλες είναι πολλές πλέον στην αγορά, από τις απόλυτα ματ μέχρι τις πιο ιριδίζουσες και sheer αλλά να προσέχετε πάντα να προτιμάτε αυτές που δεν ξηραίνουν τα χείλη σας.

Ποιο από αυτά τα χρώματα κραγιόν  είναι το δικό σας αγαπημένο ; Μήπως έχετε κάνει τη σωστή επιλογή;  Φέτος το καλοκαίρι βρείτε την απόχρωση που κάνει τα χείλη σας ακόμα πιο όμορφα και φορέστε την συχνά !

  • Τα_πιο_αγαπημένα_διαχρονικά_χρώματα_κραγιόν (1)
  • Τα_πιο_αγαπημένα_διαχρονικά_χρώματα_κραγιόν (2)
  • Τα_πιο_αγαπημένα_διαχρονικά_χρώματα_κραγιόν (4)
  • Τα_πιο_αγαπημένα_διαχρονικά_χρώματα_κραγιόν (5)
Share This