Ένα wood αρωμα για σας και τον αγαπημένο σας

Ένα wood αρωμα για σας και τον αγαπημένο σας

Ένα wood αρωμα για σας και τον αγαπημένο σας

Ένα wood αρωμα για σας και τον αγαπημένο σας

 

Κάθε DSQUARED² wood αρωμα είναι μια ιστορία σαγήνης! Κάθε άρωμα που προορίζεται για άνδρα ή γυναίκα είναι εμπνευσμένο από τη δύναμη της φύσης και πιο συγκεκριμένα από το ξύλο εξού και το όνομα!

Τα wood αρώματα είναι τα best sellers των διδύμων αδελφών, Dean και Dan, και πλέον θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα αρώματα παγκοσμίως. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις αγαπημένες μας εκδοχές του αρώματος, μέσα από τις οποίες θα διαλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε σας και τον αγαπημένο σας.

 

Δείτε επίσης: Βρήκαμε τα αγαπημένα αρώματα των fashion designers

 

Οι εκδοχές DSQUARED² wood αρωμάτων

 

DSQUARED² She Wood EDP
wood αρωμα

Ο Dean και ο Dan αφιερώνουν το γυναικείο wood αρωμα τους στη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη φύση και ελευθερώνεται μέσα από αυτή.
Το She Wood από τον DSQUARED² είναι ένα ξυλώδες και υδάτινο άρωμα για γυναίκες και κυκλοφόρησε το έτος 2008. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Daphne Bugey. Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι, γιασεμί και νερόλι, οι μεσαίες νότες είναι βιολέτα, ηλιοτρόπιο και μόσχος; οι νότες βάσης είναι βέτιβερ, κέδρος και αμπέρι.

 

DSQUARED² She Wood Crystal Creek Wood

wood αρωμα

Η νέα εκδοχή του She Wood αρώματος! Από την ομορφιά και την απλότητα των καταπράσινων δασών, αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στα κρυστάλλινα νερά των Καναδικών πηγών. Ένας πίνακας χρωμάτων, με αποχρώσεις του μπλε και του τιρκουάζ μας παρασέρνει στην εμπειρία του νέου αρώματος. Αυτό το νέο γυναικείο άρωμα ταιριάζει στις γυναίκες που αγαπούν να βρίσκονται ελεύθερες στη φύση και κοντά στο υγρό στοιχείο.

 

DSQUARED² He Wood EDP

wood αρωμα

Ένα άρωμα αφιερωμένο στον σύγχρονο άνδρα που ονειρεύεται τη φύση μέσα από μία αναζήτηση ελευθερίας και αποπλάνησης. Είναι εμπνευσμένο από τη γενέτειρα πατρίδα τους, τον Καναδά και συγκεκριμένα από το πιο πλούσιο, πιο δυνατό, πιο όμορφο και βασικό στοιχείο του, το ξύλο! Αυτό το αρσενικό ξυλώδες άρωμα για τους σύγχρονους άνδρες. Για τον άνδρα που ονειρεύεται τη φύση μέσα από μια αναζήτηση ελευθερίας και αποπλάνησης. Οι νότες περιλαμβάνουν λευκό έλατο, κεχριμπάρι, musk, φύλλα βιολέτας, άνθη, βετιβέρ και κέδρο. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

DSQUARED² He Wood Intense

wood αρωμα

Το ανδρικό άρωμα He Wood Intense είναι το νέο άρωμα που δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής σε ένα άρωμα που σημάδεψε μία ολόκληρη κατηγορία, το He Wood. Η έμφαση δίνεται στο βασικό στοιχείο του πρώτου αρώματος, το ξύλο!

 

Δείτε επίσης: Υποδεχόμαστε τα νέα Zadig & Voltaire perfumes

Share This