Η vivienne westwood και τα τοπ wedding shoes

Η vivienne westwood και τα τοπ wedding shoes

Η_vivienne_westwood_και_τα_τοπ_wedding_shoes (6)

Η vivienne westwood είναι μια σχεδιάστρια μόδας με ξεχωριστή σφραγίδα σε όλες της τις δημιουργίες, είτε ρούχα είτε αξεσουάρ. Τα wedding shoes που σχεδίασε για τη συνεργασία της με την εταιρεία παπουτσιών Melissa είναι τα πιο χαριτωμένα και απλά υπέροχα!

Τα vivienne westwood and Melissa wedding shoes είναι από τα πιο ιδιαίτερα νυφικά γοβάκια και πέδιλα που έχουμε δει ! Η Melissa, η βραζιλιάνικη εταιρεία που κατασκευάζει τα ομώνυμα πλαστικά παπούτσια, αν και δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1970, τα τελευταία χρόνια γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Τα παπούτσια της κατασκευάζονται από ένα ειδικό πατενταρισμένο είδος PVC πλαστικού, το MELFLEX, που είναι υποαλλεργικό, ανακυκλώσιμο και εξαιρετικά εύκαμπτο, που θεωρητικά είναι και εξαιρετικά άνετο αλλά όχι αρκετά ώστε να περπατήσεις χιλιόμετρα και χιλιόμετρα Μιλανέζικου πλακόστρωτου, αλλά τα πάντα ως γνωστόν είναι θέμα επιλογών. Η Melissa τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους designers, από αρχιτέκτονες μέχρι fashion designers, όπως οι Zaha Hadid, Vivienne Westwood, Gaetano Pesce, Humberto & Fernando Campana, Jean Paul Gaultier και άλλοι.

Τα wedding shoes αυτά είναι πολύ καλή επιλογή για την ημέρα του γάμου σας και ειδικά για ανατρεπτικές νύφες που θέλουν να κάνουν την διαφορά! Προτιμήστε τις peep toe γόβες σε λευκό και ροζ χρώμα με τις μεγάλες πλαστικές καρδιές στο μπροστά μέρος που ταιριάζουν σε κάθε νύφη!

  • Η_vivienne_westwood_και_τα_τοπ_wedding_shoes (2)
  • Η_vivienne_westwood_και_τα_τοπ_wedding_shoes (3)
  • Η_vivienne_westwood_και_τα_τοπ_wedding_shoes (4)
  • Η_vivienne_westwood_και_τα_τοπ_wedding_shoes (5)
Share This