Η Marie Cantal δηλώνει φαν της victoria beckham

Η Marie Cantal δηλώνει φαν της victoria beckham

Η_Marie_Cantal_δηλώνει_φαν_της_victoria_beckham  (1)

 

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η victoria beckham βρήκε αυτό που πραγματικά της ταιριάζει και την εκφράζει από τη μέρα που αποφάσισε να ασχοληθεί μόνο με τη μόδα και η Marie Cantal είναι σίγουρα μια από αυτούς !

Η Marie Cantal μαζί με την έφηβη κόρη της παρακολούθησαν από κοντά την πιο πρόσφατη συλλογή της Βρεττανίδας σχεδιάστριας, victoria beckham, για τη σεζόν 2014 2015. Στη μεγάλη επίδειξη μόδας που έγινε στη Νέα Υόρκη βρέθηκαν, πέρα από τη σύζυγο του Παύλου, και πάρα πολλοί άλλοι VIP καλεσμένοι στο fashion show της Beckham, που έγινε με τη στήριξη της διευθύντριας της αμερικανικής “Vogue”. Η Marie Cantal και η κόρη της συνομίλησαν με τις διάσημες για τα καμώματα τους αδελφές Hilton, και ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Victoria στο Λονδίνο όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη πασαρέλα της σχεδιάστριας.

Η Marie Cantal είναι γνωστή λάτρης της μόδας και της υψηλής ραπτικής και πρόσφατα ανέβασε και στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη βραδιά, δίνοντάς μας μια γεύση από το πώς πέρασαν στην επίδειξη μόδας της victoria beckham.

Share This