Μόνιμη βαφη φρυδιων στο σπίτι? Τώρα έχουμε αυτή τη δυνατότητα!

Μόνιμη βαφη φρυδιων στο σπίτι? Τώρα έχουμε αυτή τη δυνατότητα!

Μόνιμη βαφη φρυδιων στο σπίτι

βαφη φρυδιων

Βαρεθήκατε να είστε με το μολύβι φρυδιών στο χέρι και η βαφη φρυδιων στην αισθητικό άρχισε να σας βαραίνει οικονομικά? Αν πιάνει λίγο το χέρι σας – ή της κολλητής σας – υπάρχει λύση! Είναι η μόνιμη βαφη φρυδιων που εφαρμόζετε μόνες σας στην άνεση του σπιτιού σας και στον χρόνο που σας βολεύει.

Πρόκειται για βαφή παρόμοια με τη βαφή μαλλιών, αλλά με πιο ήπια σύσταση, επειδή εφαρμόζεται κοντά στα μάτια. Είναι συνήθως ένα σωληνάριο βαφής από το οποίο ανακατεύουμε μικρή ποσότητα με λίγες σταγόνες του ειδικού οξυζενέ. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε και κιτ βαφής που περιέχουν όλα τα απαραίτητα υλικά για να βάψετε μόνες τα φρύδια σας.

Ο χρόνος εφαρμογής ποικίλει, όπως και η διάρκεια των αποτελεσμάτων. Είναι καλύτερο να ελέγξετε τους χρόνους πριν αγοράσετε μία βαφή. Η κάθε συσκευασία περιέχει συνήθως 15 γραμμάρια και είναι αρκετή για πολλές εφαρμογές.

Κάποιες από τις βαφές φρυδιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το βάψιμο των βλεφαρίδων. Αν θέλετε να βάψετε και φρύδια και βλεφαρίδες με την ίδια βαφή, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε:

  • Η βαφή θα πρέπει να είναι κατάλληλη και για βλεφαρίδες. Αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται στη συσκευασία του προϊόντος.
  • Το οξυζενέ να είναι αποκλειστικά και μόνο αυτό που εμπεριέχεται στο κιτ ή που συνιστάται από τον κατασκευαστή της βαφής. Σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιήσετε το οξυζενέ που χρησιμοποιείτε για να βάψετε τα μαλλιά σας. Το οξυζενέ για βλεφαρίδες έχει πολύ χαμηλότερη οξύτητα, ακριβώς επειδή θα εφαρμοσθεί δίπλα στα μάτια σας.
  • Μην δοκιμάσετε να βάψετε τις βλεφαρίδες σας μόνες σας. Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε τη βοήθεια μιας φίλης σας.
  • Σε όλη τη διάρκεια της βαφής αλλά και της αφαίρεσής της, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας εφαρμοστά κλειστά.

Ένα βίντεο με οδηγίες για το πώς μπορείτε να βάψετε μόνη σας τα φρύδια σας, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Προτάσεις προϊόντων για μόνιμη βαφη φρυδιων

  1. βαφη φρυδιων και βλεφαρίδων Berrywell. Τη βρήκαμε σε 7 αποχρώσεις εδώ. Μην ξεχάσετε να πάρετε και το Berrywell Υγρό, είναι το οξυζενέ που θα χρειαστείτε στην ανάμιξη.
  1. βαφη φρυδιων και βλεφαρίδων Refecto Cil. Θυμηθείτε απαραιτήτως να πάρετε και το αντίστοιχο οξυζενέ της ίδιας εταιρίας. Τη βαφή τη βρήκαμε σε 10 αποχρώσεις εδώ.
  1. Μίνι κιτ βαφής φρυδιών Thuya. Περιλαμβάνει βαφη φρυδιων 15ml, ειδικό διάλυμα βαφής 60ml και γυάλινο ποτηράκι. Υπάρχει σε 7 αποχρώσεις εδώ.
  1. Και μία επιλογή από το E-bay: Delia Henna Cream Set σε 3 αποχρώσεις, Βουλγαρικής προέλευσης με χέννα. Το κιτ περιέχει βαφή 15 ml, οξυζενέ και σπάτουλα για την εφαρμογή. Πολύ καλή τιμή και δωρεάν ταχυδρομικά, αν δεν σας πειράζει να περιμένετε λίγο περισσότερο. Βρίσκεται εδώ.

βαφη φρυδιων 1

Δείτε επίσης: Τέλειο βλέμμα και φρύδια με νέα Dior καλλυντικά

Share This