βαφες μαλλιων phyto που σέβονται τη φύση PhytoSolba Color από την Phyto

βαφες μαλλιων phyto που σέβονται τη φύση PhytoSolba Color από την Phyto

βαφες μαλλιων phyto οπου συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με τη βαθιά γνώση των φυτών!

βαφες μαλλιων phyto

Οι περισσότερες βαφες μαλλιων ταλαιπωρούν και καταστρέφουν τα μαλλιά μας. Για τις περισσότερες γυναίκες όμως το βάψιμο των μαλλιών είναι μία απαραίτητη διαδικασία, σε μηνιαία ή διμηνιαία βάση. Οι φυτικές βαφεσ μαλλιων είναι μία πολύ καλή επιλογή, ιδιαίτερα αν πρέπει να βάφουμε τα μαλλιά μας συχνά.

Η γαλλική Phyto δραστηριοποιείται στο χώρο της φροντίδας των μαλλιών εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Συνεργάζεται στενά με κορυφαίους επιστήμονες για να αναπτύξει καινοτόμες φροντίδες με έγκριτα αποτελέσματα. Γνωρίζει σε βάθος πώς να αξιοποιεί τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα προς όφελος των μαλλιών μας.

Οι σειρές με τις βαφες μαλλιων phyto αντλούν από την καρδιά των φυτών τα πιο δραστικά συστατικά. Έτσι, διατηρείται η υγεία των μαλλιών μας και αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά τους. Η Phyto κάνει τα μαλλιά ευτυχισμένα και τα ευτυχισμένα μαλλιά μας αλλάζουν τη ζωή.

 

βαφες μαλλιων phyto Solba Color – Μόνιμη βαφή μέγιστης λάμψης με φυτικές χρωστικές

Φυσικό χρώμα, απαλά και λαμπερά μαλλιά…Με σύμμαχό της τη φύση, η Phyto δημιούργησε τις φυτικές βαφεσ μαλλιων PhytoSolba Color. Κάθε απόχρωση της σειράς περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση εκχυλίσματα φυτών με φυσικές χρωστικές ιδιότητες.

Τα φυτικά εκχυλίσματα από épaline, σόγια, ακακία και αργινίνη προσφέρουν στα μαλλιά θρέψη σε βάθος, ζωντανό χρώμα και εξαιρετική λάμψη.Οι καινοτόμες, απαλές συνθέσεις τους καλύπτουν 100% τα λευκά μαλλιά με χρώμα μακράς διάρκειας, σεβόμενες απόλυτα την ευαισθησία των μαλλιών.

 
 

Πλεονεκτήματα

  • Καλύπτει 100% τα λευκά μαλλιά από την 1η εφαρμογή.
  • Εξασφαλίζει υπέροχο χρώμα μεγάλης διάρκειας.
  • Σέβεται απόλυτα την τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής.
  • Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών

Με πλούσια κρεμώδη υφή, είναι πολύ εύκολη στη χρήση για να μπορείτε να βάφετε τα μαλλιά σας και μόνες σας. Δεν τρέχει και επιτρέπει την ομοιόμορφη και ακριβή εφαρμογή της βαφής από τη ρίζα ως την άκρη της τρίχας.

 

Συστατικά

Τα φυτικά εκχυλίσματα της PhytoSolba Color χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα για τις χρωστικές τους ιδιότητες: Ξύλο Ινδίας και ξύλο Βραζιλίας, ερυθρόδανο, σπάρτο, κορέοψις. Η υψηλή τους περιεκτικότητα εγγυάται ένα υπέροχο χρώμα με φυσική λάμψη και φωτεινές ανταύγειες.

 

Συμβουλές από τη Phyto

  • Πριν από κάθε βαφή ή ντεκαπάζ, χρησιμοποιείστε το HUILE D’ALÈS, που προστατεύει αποτελεσματικά την τρίχα και το δέρμα του κεφαλιού.
  • Αν τα λευκά μαλλιά είναι περισσότερο από 50%, αναμείξτε ένα φυσικό χρώμα με ένα χρώμα με ανταύγειες, για τέλειο αποτέλεσμα.

βαφες μαλλιων phyto

Η σειρά περιλαμβάνει 18 φυσικές αποχρώσεις. Ανακαλύψτε το χρώμα που ονειρεύεστε για τα μαλλιά σας εδώ!

 

Δείτε επίσης: Phyto Phytostim σε σπρέι για την τριχόπτωση

Share This
Κάντε το σχόλιο σας