Η πιο εύκολη θεραπεία μαλλιών μετά το καλοκαίρι

Η πιο εύκολη θεραπεία μαλλιών μετά το καλοκαίρι

Η_πιο_εύκολη_θεραπεία_μαλλιών_μετά_το_καλοκαίρι

Πως η μπύρα μπορεί να γίνει η καλύτερη θεραπεία μαλλιών; Πολύ εύκολα! Η μπύρα είναι γνωστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την ικανότητα της να χαρίζει στα μαλλιά μεγαλύτερη ελαστικότητα, περισσότερη λάμψη και δύναμη, και αυτά ακριβώς θα σας προσφέρει και στη πιο πρακτική θεραπεία μαλλιών για μετά το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που τα μαλλιά κουράζονται και ταλαιπωρούνται πάρα πολύ, συνεπώς μια καλή θεραπεία μαλλιών είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Η μπύρα έχει πρωτεΐνες από τη βύνη και λυκίσκο, των οποίων ο συνδυασμός ενδυναμώνει τα μαλλιά, θρέφει σε βάθος την τρίχα και βοηθά στην επανόρθωση της μετά τις πολλές ώρες στον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι. Για να κάνετε αυτή τη θεραπεία με μπύρα στα μαλλιά σας, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά :

1/2 (μισό) φλιτζανιού μπύρα
1 (ολόκληρο) φλιτζάνι σαμπουάν, κατάλληλο για τον τύπο της τρίχας σας

Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να βράσετε τη μπύρα σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να φτάσει η στάθμη της στο μισό του φλιτζανιού δηλαδή. Μετά τη βάζετε στο ψυγείο σε ένα γυάλινο μπουκάλι, και μόλις κρυώσει αρκετά την προσθέτετε στο σαμπουάν σας μέσα σε ένα καθαρό μπουκάλι. Λούζεστε κανονικά και ξεπλένεστε με κρύο, άφθονο  νερό όπως δηλαδή θα κάνατε και με το κανονικό σαμπουάν σας.

Share This