Τα ροζ κραγιόν που κάθε γυναίκα θα έπρεπε να έχει στη συλλογή της

Τα ροζ κραγιόν που κάθε γυναίκα θα έπρεπε να έχει στη συλλογή της

Πολύ ωραία και sexy τα κόκκινα κραγιόν. Όμως τα ροζ είναι εκείνα που μας κάνουν να δείχνουμε πιο φρέσκιες, πιο ξεκούραστες, πιο ροδαλές και υγιής. Τα κόκκινα κραγιόν είναι πιο σκληρά, πιο επιθετικά και sexy. Μια κουρασμένη επιδερμίδα, θα φωτιστεί με ένα κόκκινο κραγιόν αλλά με το ροζ είναι που θα δείξει πιο ήρεμη και φρέσκια. Ας δούμε τις τάσεις στα ροζ κραγιόν που τόσο πολύ λατρεύουμε και ποια δεν θα έπρεπε να λείπουν από τη συλλογή σας.

– Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Lipstick: Pink in Devotion

Το καλύτερο από τα καλύτερα ροζ κραγιόν. Θα το λατρέψετε για το απίστευτο άρωμά του αλλά και γιατί δεν στεγνώνει στα χείλη, δεν τα κάνει να δείχνουν κουρασμένα και ξερά.

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Μια μεσαία απόχρωση του ροζ. Ούτε πολύ έντονο ούτε και άτονο. Ζεστό ροζ κραγιόν που φωτίζει την επιδερμίδα. Η υφή του βουτυρένια. Ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη.

-MAC Cosmetics Lipstick: Angel

Αν η επιδερμίδα σας είναι σταρένια, αυτή η απόχρωση του ροζ είναι ό,τι χρειάζεστε. Μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις για τα χρώματά σας…

-Maybelline Color Sensational Vivid Lip Color: Vivid Rose

Μια από τις πιο έντονες ροζ αποχρώσεις. Θα μπορούσατε να τη χαρακτηρίσετε και φούξια. Αν η επιδερμίδα του προσώπου σας είναι μεσαία και όχι πολύ ανοιχτή ή σκούρα, τότε αυτό το κραγιόν θα μοιάζει στα χείλη σας σαν να φτιάχτηκε αποκλειστικά για εσάς.

-Givenchy Le Rouge: Rose Dressing

Χρώμα ροζ τριανταφυλλί με λίγο από κοραλί. Καλοκαιρινό χρώμα που θα ταιριάξει τέλεια στο στόμα σας αν έχετε πάρει και λίγο χρωματάκι…

Share This