καλυτερες σχολες μακιγιαζ: Οι 4 καλυτερες σχολες μακιγιαζ στην αθηνα για να ξεχωρίσετε στο χώρο του makeup

καλυτερες σχολες μακιγιαζ: Οι 4 καλυτερες σχολες μακιγιαζ στην αθηνα για να ξεχωρίσετε στο χώρο του makeup

Οι καλυτερες σχολες μακιγιαζ που αξίζει να επιλέξετε για να σπουδάσετε την τέχνη του μακιγιάζ

καλυτερες σχολες μακιγιαζ

 

Οι 4 Καλυτερες καλυτερες σχολες μακιγιαζ !

 

Αναζητάτε τις καλυτερες σχολες μακιγιαζ; Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις τις 4 καλυτερες σχολες μακιγιαζ για να ξεκινήσετε το μαγικό σας ταξίδι στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ!

Το επαγγελματικό μακιγιάζ είναι μια πολύ δημιουργική διαδικασία! Αν θέλετε να ξεχωρίσετε στο χώρο του μακιγιάζ οι σπουδές είναι βασικό κομμάτι για να πετύχετε το στόχο σας.

 

Ποιες είναι οι καλύτερες σχολές μακιγιάζ στην Αθήνα

 

 

1#Freddy Make Up Stage

καλυτερες σχολες μακιγιαζ

O makeup artist Φρέντυ Καλομπράτσος δεν είναι τυχαία ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ομορφιάς, γι αυτό και αυτή η σχολή είναι πρώτη στη λίστα σχολες μακιγιαζ αθηνα! Η δέσμευση για επιτυχία στην επαγγελματική ζωή των σπουδαστών αποτελεί κριτήριο για τη σχολή μακιγιάζ Freddy Make Up Stage. Στόχος της είναι να εφοδιάσει τους μαθητές με τα κατάλληλα “εργαλεία” ώστε μετά την αποφοίτηση τους να μπορούν ισάξια να σταθούν στην αγορά της Ομορφιάς μέσα σε εταιρείες που την εκπροσωπούν. Δημιουργεί ονόματα στον χώρο της ομορφιάς! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο freddymakeupstage.gr.

 

2#Εκπαιδευτικός Όμιλος Νίκος Αμάραντος

καλυτερες σχολες μακιγιαζ

Η υπέροχη απόδοση της τέχνης του επαγγελματικού μακιγιάζ είναι η υπόσχεση του Εκπαιδευτικού Ομίλου Νίκος Αμάραντος στους σπουδαστές του. Το επαγγελματικό μακιγιάζ εφαρμόζεται σε ηθοποιούς και καλλιτέχνες της θεατρικής σκηνής, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, των επιδείξεων μόδας, της επαγγελματικής φωτογράφισης, των χορευτικών και άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Ο βασικός στόχος του επαγγελματικού μακιγιάζ είναι να εμφανίζει στο κοινό το πρόσωπο και το σώμα του καλλιτέχνη, προσαρμοσμένο στο ρόλο που έχει αναλάβει και όχι κατ’ ανάγκη όμορφο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο amarantos.gr.

 
 

 

3#MAKE UP LAB by Yiannis Marketakis

καλυτερες σχολες μακιγιαζ

Μετά από πολλά χρόνια δουλειάς και εμπειρίας, ο διάσημος makeup artists Γιάννης Μαρκετάκης άνοιξε τη δική του σχολή μακιγιάζ! δημιούργησε λοιπόν το Make Up Lab by Yiannis Marketakis, ένα εργαστήρι σύγχρονης μελέτης και εκμάθησης της τέχνης του μακιγιάζ. Έχοντας δημιουργήσει και αναπτύξει μια μοναδική και πρωτοποριακή μέθοδο της τέχνης του μακιγιάζ, θέλει να τη μοιραστεί με ανθρώπους που επιθυμούν να μάθουν και να επωφεληθούν από αυτήν. Το Make Up Lab by Yiannis Marketakis βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στον κεντρικό δρόμο του Ψυρρή, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτήριο και φιλοξενεί πρωινά και απογευματινά τμήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο makeuplab.gr.

 

 

4#ZER‑FAM

καλυτερες σχολες μακιγιαζ

Οι σπουδαστές της σχολής ZER‑FAM εκπαιδεύονται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και με εξειδικευμένα προϊόντα ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις του επαγγέλματος τους. Κατά την διάρκεια των σπουδών τους έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν περίτεχνα μακιγιάζ σε επώνυμα μοντέλα, στις καθιερωμένες επιδείξεις μόδας που διοργανώνει το εκπαιδευτήριο ZER‑FAM. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο zer-fam.gr.

 

Δείτε επίσης: πως βαζουμε concealer; Tα top μυστικά και η μέθοδο που πρέπει να γνωρίζεις για να το χρησιμοποιείτε σωστά

Share This