Σχήμα χειλιών τι συμβολίζει για την προσωπικότητα σας

Σχήμα χειλιών τι συμβολίζει για την προσωπικότητα σας

Σχήμα χειλιών τι συμβολίζει; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το δικό σας; Ας μάθουμε σήμερα!

Σχήμα χειλιών τι συμβολίζει για την προσωπικότητα σας

 

Σχήμα χειλιών τι συμβολίζει για την προσωπικότητα σας

 

Το δικό σας σχήμα χειλιών τι συμβολίζει για εσάς και για τον τρόπο που φέρεστε; Οι ειδικοί μελέτησαν και αποκάλυψαν τι κρύβει στο σχήμα των χειλιών μερικών από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη! Ελέγχοντας τη συμμετρία, το μέγεθος, τις καμπύλες αλλά ακόμα και τον τρόπο που χαμογελούν ή σφίγγουν τα χείλη τους οι celebrities, οι επιστήμονες κατάφεραν να εντοπίσουν μερικά στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Δείτε με ποιας celebrity μοιάζουν τα χείλη σας και διαβάστε αναλυτικά την αποκάλυψη της προσωπικότητα σας! Νομίζετε πως τα αποτελέσματα είναι σωστά και σας εκφράζουν;

 

Δείτε επίσης: Lip gloss απο Κραγιόν; Μην πετάτε τα παλιά σας κραγιον μετατρέψτε τα σε lip gloss!

 

Τι δείχνει το σχήμα των χειλιών για το χαρακτήρα σας

 

RIHANNAΣχήμα χειλιών τι συμβολίζει για την προσωπικότητα σας

Τα ζουμερά χείλη σε σχήμα καρδιάς σημαίνουν αυτό ακριβώς που δείχνουν, δηλαδή έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά! Τα χείλη της Rihanna είναι γεμάτα, ενώ το κάτω χείλος είναι μεγαλύτερο από το άνω το οποίο συμβολίζει ευγένεια και αποφασιστικότητα.

 

TAYLOR SWIFT Σχήμα χειλιών τι συμβολίζει για την προσωπικότητα σας

Τα χείλη της Taylor είναι μεγάλα και όμορφα αλλά το στόμα της είναι μικρό. Αυτό συμβολίζει μια γυναίκα που κάνει πολύ προσεκτικά τις επιλογές και τις κινήσεις της, κρατά σφραγισμένα τα μυστικά της αλλά είναι και αθεράπευτα ρομαντική.
 

JENNIFER LOPEZΣχήμα χειλιών τι συμβολίζει για την προσωπικότητα σας

Τα κανονικού μεγέθους χείλη της Lopez έχουν πάντα την προδιάθεση να χαμογελούν, συμβολίζοντας έτσι την χαρούμενη, παιχνιδιάρικη πλευρά της! Η «Jenny from the block» έχει χείλη που δείχνουν εργατικότητα, δυναμισμό αλλά και…άστατη προσωπική ζωή!

BEYONCÉ Σχήμα χειλιών τι συμβολίζει για την προσωπικότητα σας

Τα χείλη της Beyoncé δείχνουν έναν άνθρωπο με ισχυρή θέληση και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος που πάντα σφίγγει διακριτικά τα χείλη της συμβολίζει μια γυναίκα που θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο και δεν εμπιστεύεται εύκολα άλλους…δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο για την Queen Bey!

ANGELINA JOLIE Σχήμα χειλιών τι συμβολίζει για την προσωπικότητα σας

Ομοίως με τη Rihanna, έτσι και τα σαρκώδη χείλη της Jolie δείχνουν μια γυναίκα που κάνει πράγματα γι αυτούς που αγαπά, φροντίζει και προσέχει όσους έχουν ανάγκη. Τα πλατιά της χείλη δείχνουν επίσης ότι ως άτομο έχει και μια αμυντική πλευρά που είναι λίγο πιο πληγωμένη από ό, τι θα πίστευε κανείς.

Δείτε επίσης: To μονιμο μακιγιαζ χειλιων, τι ακριβώς είναι και τι πρέπει να προσέξουμε

Share This