Οι πουά lovers επιλέγουν αυτό το streetwear

Οι πουά lovers επιλέγουν αυτό το streetwear

Οι_πουά_lovers_επιλέγουν_αυτό_το_streetwear (4)

Ποιο είναι το αγαπημένο μοτίβο πολλών γυναικών, το οποίο εντάσσουν συνεχώς στα streetwear looks τους; Οι πουά lovers επιλέγουν αυτό το streetwear σύνολα τους ; Το πουά φυσικά, διαχρονικό και όμορφο αλλά και παιχνιδιάρικο!

Το streetwear με βούλες είναι η αγάπη των πουά lovers! Η αλήθεια είναι ότι τα πουά ρούχα παλιά θεωρούνταν πως εξέπεμπαν μία υπερβολή αλλά ταυτόχρονα και μία θηλυκότητα. Ύστερα λοιπόν από πολύ καιρό, που απενεχοποιήθηκαν οι μεγάλες βούλες, οι μικρές είναι μέσα στα πιο καυτά trends κάθε σεζόν στα γυναικεία ρούχα. Από το προηγούμενο χειμώνα είδαμε αυτό το μοτίβο όχι μόνο σε τζιν, αλλά σε κολάν και καλσόν. Τα καλσόν ειδικά έδιναν άλλο αέρα στο στυλ μας, δεν μιλάγαμε για ένα απλό σκούρο μαύρο καλσόν, αλλά για ένα πουά. Επίσης είδαμε βούλες σε διαφάνειες, μπλούζες και βραδινά φορέματα. Οι πιο συνηθισμένοι συνδυασμοί είναι οι εξής, άσπρο μαύρο, μαύρο με μπορντό, μπλε με μαύρο ή και σκούρο πράσινο με μαύρο.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι έχουμε και πιο ανοιχτά χρώματα όπως το ροζ και το γαλάζιο σε φορέματα, φούστες, σακάκια, πουκάμισα, παντελόνια, ζακέτες αλλά και σε αξεσουάρ. Εσείς θα βάλετε πουά μοτίβα στο streetwear σας αυτό το μήνα;

  • Οι_πουά_lovers_επιλέγουν_αυτό_το_streetwear (1)
  • Οι_πουά_lovers_επιλέγουν_αυτό_το_streetwear (2)
  • Οι_πουά_lovers_επιλέγουν_αυτό_το_streetwear (3)
  • Οι_πουά_lovers_επιλέγουν_αυτό_το_streetwear (6)
Share This