Ανοιξιάτικο streetwear με τις πιο stylish ζακέτες

Ανοιξιάτικο streetwear με τις πιο stylish ζακέτες

MBFWA S/S 2012/13 - Around Fashion Week: Day 2

Ποιος σας είπε ότι τώρα που ανοίγει ο καιρός θα πρέπει να μαζέψετε τις ζακέτες σας και να αφήσετε έξω μόνο τα κοντομάνικα τοπ σας και το τζιν μπουφάν σας για τα πιο μοδάτα ανοιξιάτικα streetwear σύνολα ; Οι ζακέτες είναι εδώ και δίνουν περισσότερο στυλ όλο το 24 ωρο στην εικόνα σας!

Η προσθήκη τους είναι παιχνιδάκι σε κάθε streetwear look, όποιο χρώμα και αν έχει! Είναι μεγάλη αλήθεια πως η ζακέτα είναι αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας όλο το χρόνο. Ειδικά όμως την άνοιξη που απλά θέλουμε να ρίξουμε κάτι ελαφρύ πάνω μας, αποτελεί μία σωτήρια επιλογή. Προτιμήστε τα ζωηρά και flashy χρώματα ή τις γλυκιές παστέλ αποχρώσεις όπως επιβάλλει η άνοιξη και μην ξεχάσετε αναμφίβολα τα πολύ μεγάλα μοτίβα. Να έχετε στο νου σας πως το loose αλλά και μοδάτο στυλ βρίσκεται στο επίκεντρο των κορυφαίων τάσεων οπότε υιοθετήστε το αν σας το επιτρέπει ο σωματότυπος σας. Γενικά βγείτε στην αγορά και δοκιμάστε πολλές ζακέτες, σε πολλά μήκη και στυλ μέχρι να βρείτε αυτή που θα σας κολακεύσει περισσότερο από κάθε άλλη που είχατε μέχρι τώρα.

Σας προτείνουμε στο streetwear σας να επιλέξετε ζακέτες με λεπτή ύφανση σε κάποιο έντονο χρώμα ή σε απόλυτο λευκό, το οποίο είναι χρώμα πασπαρτού και ταιριάζει με κάθε σας επιλογή!

  • Ανοιξιάτικο_streetwear_με_τις_πιο_stylish_ζακέτες (1)
  • Ανοιξιάτικο_streetwear_με_τις_πιο_stylish_ζακέτες (2)
  • Ανοιξιάτικο_streetwear_με_τις_πιο_stylish_ζακέτες (3)
  • Ανοιξιάτικο_streetwear_με_τις_πιο_stylish_ζακέτες (6)
Share This