Τα 8 καλύτερα όμπρε σχεδια νυχιων 2017 για να εντυπωσιάσετε!

Τα 8 καλύτερα όμπρε σχεδια νυχιων 2017 για να εντυπωσιάσετε!

Τα 8 καλύτερα όμπρε σχεδια νυχιων 2017

σχεδια νυχιων 2017 ομπρε

Φέτος τα όμπρε είναι στη μόδα, τόσο στα μαλλιά όσο και στα νύχια. Βρήκαμε τα καλύτερα όμπρε σχεδια νυχιων 2017 για να δοκιμάσετε και να παίξετε με τα χρώματα. Κάποια από αυτά είναι σχετικά εύκολα και αν το ‘χετε με το μανικιούρ, μπορείτε να τα κάνετε μόνες σας στο σπίτι. Κάποια άλλα είναι πιο περίπλοκα και θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.

σχεδια νυχιων 2017 ομπρε 1

  1. Νύχια Ουράνιο Τόξο

Όλες οι παλ αποχρώσεις του ουράνιου τόξου στο χέρι σας. Βάψτε αρχικά σε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων το κάθε νύχι με όμπρε εφέ. Αφού στεγνώσει, περάστε με διάφανο βερνίκι που περιέχει glitter.

σχεδια νυχιων 2017 ομπρε 2

  1. Νύχια Όμπρε Χρώμιο

Συνδυάστε ταυτόχρονα δύο από τις τάσεις στα σχεδια νυχιων 2017, το όμπρε και το χρώμιο. Μπορείτε να επιλέξετε ομοιόμορφο ή διαφορετικό βάθος όπου θα σβήνει το όμπρε σε κάθε νύχι. Ή ακόμη μπορείτε να αφήσετε κάποια νύχια με σκέτο χρώμιο.

σχεδια νυχιων 2017 ομπρε 3

  1. Νύχια Διαφορετικές Αποχρώσεις

Το απλούστερο όμπρε ανάμεσα στα σχεδια νυχιων 2017. Επιλέξτε 5 διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιού σε ένα βασικό χρώμα και βάλτε ένα σε κάθε νύχι. Προσέξτε οι αποχρώσεις να πηγαίνουν σταδιακά από το πιο σκούρο στο πιο ανοιχτό, είτε από τον αντίχειρα προς το μικρό δάχτυλο είτε αντίστροφα.

σχεδια νυχιων 2017 ομπρε 4

  1. Νύχια Όμπρε Glitter

Άλλο ένα απλό σχέδιο όμπρε που μπορείτε να κάνετε μόνες σας. Βάψτε τα νύχια στο αγαπημένο σας χρώμα και περάστε μόνο τις άκρες με βερνίκι glitter. Φροντίστε να βάλετε περισσότερη ποσότητα glitter στην άκρη και μικρότερη προς τη βάση του νυχιού.

σχεδια νυχιων 2017 ομπρε 5

  1. Νύχια Βαμπ

Για το πιο μοιραίο look, βάψτε τα νύχια με έντονο κόκκινο βερνίκι και προσθέστε μαύρο στις άκρες με την τεχνική του όμπρε.

σχεδια νυχιων 2017 ομπρε 6

  1. Νύχια Οριζόντιο Όμπρε

Ξεφύγετε από το κλασσικό όμπρε που σβήνει κάθετα στο νύχι και δοκιμάστε το οριζόντιο όμπρε. Δύο χρώματα, ίδια τεχνική, πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

σχεδια νυχιων 2017 ομπρε 7

  1. Νύχια Διαγώνιο Όμπρε

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και διαγώνια, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε περισσότερα χρώματα. Στην εικόνα βλέπουμε διαγώνιο όμπρε με 4 χρώματα.

σχεδια νυχιων 2017 ομπρε 8

  1. Νύχια Γαλλικό Όμπρε

Τα γνωστά χρώματα του γαλλικού μανικιούρ, μόνο που εδώ δεν διαχωρίζονται καθαρά αλλά σβήνουν το ένα μέσα στο άλλο. Εδώ το βλέπουμε σε γυαλιστερά βερνίκια, αλλά εξίσου εντυπωσιακό είναι και σε ματ.

 

Δείτε επίσης: κοκκινα νυχια σχεδια 12 προτάσεις για τη φετινή άνοιξη

Share This