Και ρουχα για κοριτσια θα περιλαμβάνει η νέα συνεργασία της Victoria Beckham με την Target!

Και ρουχα για κοριτσια θα περιλαμβάνει η νέα συνεργασία της Victoria Beckham με την Target!

ρουχα για κοριτσια της Victoria Beckham

ρουχα για κοριτσια VB

 

ρουχα για κοριτσια

 

Τα ρουχα για κοριτσια με την υπογραφή της  Victoria Beckham έρχονται! Μαμάδες, ετοιμάστε τις πιστωτικές σας κάρτες…

Έχει περάσει περισσότερο από μία δεκαετία από τότε που η Victoria Beckham άφησε τις Spice Girls. Μόλις και μετά βίας μπορούμε πια να τη θυμηθούμε με τα μαύρα μίνι φορεματάκια που χαρακτήριζαν το look της εκείνη την εποχή. Σήμερα, στο μυαλό μας την έχουμε σαν την σχεδιάστρια με τα καλοραμμένα ρούχα που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας.

Στη σχετική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό InStyle, περιγράφει τη διαδρομή της από τότε που άφησε το γκρουπ. Δηλώνει περήφανη για τις Spice Girls αλλά και για όλα όσα έχει καταφέρει από τότε με το brand της.

Όταν πρωτοξεκίνησε το 2008 να λανσάρει το ομώνυμο brand της, οι κριτικές μιλούσαν για «άλλη μία celebrity που υπογράφει ρούχα». Οι προτιμήσεις του κόσμου όμως αγνόησαν τις κριτικές και τα ρούχα της Victoria Beckham έγιναν ανάρπαστα. Απέδειξε πως δεν ήταν απλώς «άλλη μία celebrity» στον χώρο της μόδας. Αντίθετα, μπορούσε να πιάσει το σφυγμό του κοινού της και να προσφέρει αυτό που οι μοντέρνες γυναίκες ήθελαν.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Victoria ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Target. Και μόλις πριν λίγες μέρες, «διέρρευσαν» στον Τύπο κάποια από τα κομμάτια της νέας τους κοινής κολεξιόν.

Σαν μητέρα 4 παιδιών που λατρεύει, όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο Instagram της, η Victoria δεν μπορούσε παρά να εμπνευστεί από αυτά. Όπως λέει η ίδια, η πηγή της έμπνευσής της για τη νέα συλλογή με ρουχα για κοριτσια ήταν η κόρη της Harper. Η συνεργασία της Victoria με την Target της έδωσε την ευκαιρία να συμπεριλάβει και παιδικά σύνολα στη νέα της συλλογή. Μάλιστα, κάποια από τα παιδικά ρούχα της συλλογής δημιουργήθηκαν για να φοριούνται σε συνδυασμό με το αντίστοιχο ρούχο της μαμάς!
Η νέα συλλογή της Victoria Beckham με την Target θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου. Ολόκληρη τη συλλογή με γυναικεία και παιδικά ρούχα θα μπορείτε να δείτε εδώ, μετά από αυτή την ημερομηνία.

Μέχρι τότε, ας πάρουμε μία ιδέα του τι μπορούμε να περιμένουμε!

ρουχα για κοριτσια VB1

ρουχα για κοριτσια VB2

ρουχα για κοριτσια VB3

ρουχα για κοριτσια VB4

ρουχα για κοριτσια VB5

ρουχα για κοριτσια VB6

 

Δείτε επίσης: φορεματα για κοριτσια 10 ετων από τη Mini Raxevsky – η ανοιξιάτικη συλλογή Junior 2017!

Share This