Αλλαγές στην ηγεσία του οίκου roberto cavalli

Αλλαγές στην ηγεσία του οίκου roberto cavalli

Αλλαγές_στην_ηγεσία_του_οίκου_roberto_cavalli (2)

Πολλές και απρόσμενες αλλαγές συμβαίνουν αυτή την εποχή στην ηγεσία του οίκου roberto cavalli και όπως ενημερωθήκαμε πρόσφατα, το νέο άτομο στο καλλιτεχνικό τμήμα, ο οποίος θα είναι ο νέος Creative Director ακούει στο όνομα Peter Dundas.

Το τελευταίο του show για τον οίκο Emilio Pucci φαίνεται να παρουσίασε πριν λίγες ημέρες στο Μιλάνο, ο Νορβηγός σχεδιαστής Peter Dundas αφού σήμερα επιβεβαιώθηκε η μεταγραφή του στη θέση του Creative Director για τον οίκο roberto cavalli. Στο ατέρμονο παιχνίδι από μουσικές καρέκλες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα A-list σχεδιαστών την τελευταία χρονιά φαίνεται πως η μετακίνηση του Peter Dundas, ο οποίος ήταν από το 2008 στον οίκο Pucci, ήταν αναμενόμενη αφού οι φημολογίες είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Νορβηγός σχεδιαστής Peter Dundas θα περιπλανηθεί ανάμεσα στα Ιταλικά ατελιέ του Cavalli. Από το 2002 ο Peter Dundas ήταν Chief Designer του οίκου, αποχωρώντας το 2005 για να συνεχίσει τη σχεδιαστική του θητεία στους οίκους Emanuel Unngaro και Emilio Pucci. Ίσως το ταραχώδες rotation στον οίκο Cavalli το 2015, όταν και αποχώρησαν δύο από τα βασικά στελέχη του οίκου, να αποτέλεσε το έναυσμα για αλλαγή με μία δοκιμασμένη επιλογή, στο πρόσωπο του υποδειγματικού σχεδιαστή του καινούργιου look.

Να σημειωθεί ότι μεγάλη θαυμάστρια του οίκου roberto cavalli αλλά και της δουλειάς του Peter Dundas μέχρι σήμερα είναι η τραγουδίστρια Beyonce η οποία πάντα προτιμά κομμάτια του στις περιοδείες της.

Share This