Πως θα αποφύγετε το χτύπημα των ποδιών από τα pumps

Πως θα αποφύγετε το χτύπημα των ποδιών από τα pumps

Πως_θα_αποφύγετε_το_χτύπημα_των_ποδιών_από_τα_pumps

Πόσες φορές σας έχουν χτυπήσει τα pumps σας; Δεν είστε η μόνη που τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της την ενοχλούν ή της προκαλούν πόνους. Αν το καινούργιο ζευγάρι από pumps που είχατε βάλει στο μάτι καιρό και πρόσφατα αποκτήσατε σας χτυπάει, συνεχίστε την ανάγνωση αυτού του άρθρου.

  • Συμβουλή πρώτη: ποτέ μη φοράτε για πρώτη φορά καινούργια παπούτσια σε εκδήλωση. Γάμος, βάφτιση, γιορτή, ρεβεγιόν και οποιοδήποτε event δεν είναι οι κατάλληλοι τόποι για να επιλέξετε ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι παπούτσια καθώς η ορθοστασία δεν είναι σύμμαχος σας. Καλό είναι τα νέα παπούτσια να τα φοράμε αρκετές φορές στο σπίτι για να τα συνηθίσουμε και να τα τεστάρουμε. Βγάλτε τα από το κουτί τους και περπατήστε για μισή περίπου ώρα μέσα σπίτι, μόνο έτσι θα τσεκάρετε αν όντως στα ενοχλούν ή σας χτυπάνε.
  • Συμβουλή δεύτερη: βρέξτε τα πόδια σας στο νερό και φορέστε τα pumps σας. Οι γόβες με το νερό ανοίγουν και παίρνουν τη φόρμα του ποδιού σας.
  • Συμβουλή τρίτη: εμπιστευθείτε τον ειδικό! Οι αγαπημένοι μας τσαγκάριδες ξέρουν όλα τα κόλπα για να κάνουν ακόμα και τα πιο ενοχλητικά παπούτσια να μοιάζουν με πούπουλα για τα πόδια σας. Πάτε στον τσαγκάρη της γειτονιάς σας και συζητήστε μαζί του τι σας ενοχλεί ακριβώς με τα παπούτσια, που σας χτυπάνε και σε ποια σημεία πιέζουν τα πόδια σας.
Share This
Κάντε το σχόλιο σας