Κάνε το βάδισμα στα pumps σου παιχνιδάκι

Κάνε το βάδισμα στα pumps σου παιχνιδάκι

Κάνε_το_βάδισμα_στα_pumps_σου_παιχνιδάκι (2)

Το περπάτημα με pumps με ψηλό τακούνι ή ακόμα και στιλέτο, δεν πρέπει να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή και πολύ εξάσκηση για να κάνει τα βήματα πιο απαλά και φυσικά.

Για αρχή πρέπει να θυμάστε πάντα να αγοράζετε το σωστό μέγεθος σε pumps. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος το πόδι να στριμωχτεί στο παπούτσι. Μόλις έχετε το σωστό μέγεθος για εσάς και ένα αποδεκτό ύψος, είσαστε έτοιμοι. Επιλέξτε γόβες με στρογγυλή άκρη. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η Kate Middleton φοράει αυτά τα παπούτσια στις δημόσιες εμφανίσεις της; Είναι πιο άνετα από ό, τι τα μυτερά, τα οποία τείνουν να ωθούν όλα τα δάχτυλα των ποδιών σας μαζί. Χρησιμοποιήστε αποσμητικό. Το αποσμητικό στα πόδια σας, απομακρύνει τις μυρωδιές και επίσης προλαμβάνει τις φουσκάλες. Περάστε το πάνω από τη φτέρνα σας και οπουδήποτε αλλού αγγίζει το παπούτσι σας πριν φορέσετε τα τακούνια. Παγώστε μια τσάντα με νερό μέσα στα pumps σας και μπορεί να είναι περίεργο, αλλά λειτουργεί.

Απλά γεμίστε μια πλαστική σακούλα με νερό, και βάλτε τη μέσα στο παπούτσι σας, στη συνέχεια, τοποθετήστε το στην κατάψυξη. Καθώς το νερό παγώνει, «επεκτείνεται» το οποίο με τη σειρά του θα τεντώσει και το παπούτσι σας ακόμα και αν είναι η πιο στενή σας γόβα.

Share This