Συμβουλές για να χρησιμοποιείτε σωστά το πιστολάκι μαλλιών

Συμβουλές για να χρησιμοποιείτε σωστά το πιστολάκι μαλλιών

%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ad%cf%82_%ce%b3%ce%b9%ce%b1_%ce%bd%ce%b1_%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5_%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84

  1. Γίνετε μάστερ στη χρήση που κάνετε στο πιστολάκι μαλλιών, αρχικά βελτιώνοντας τον τρόπο που το κρατάτε όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Κρατήστε το μακριά από το κεφάλι σας με τον αέρα να κατευθύνεται προς τα κάτω.
  2. Πριν ξεκινήσετε το στέγνωμα με το πιστολάκι μαλλιών, ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα ειδικό προϊόν προστασίας από την υψηλή θερμότητα. Εστιάστε κυρίως στις άκρες των νωπών μαλλιών σας και περιμένετε λίγα λεπτά πριν αρχίσετε να στεγνώνετε τα μαλλιά, για να απορροφηθεί το προϊόν.
  3. Μην χρησιμοποιείτε πιστολάκι μαλλιών για το στέγνωμα πάνω από 3 φορές την εβδομάδα, αν αυτό είναι δυνατό. Όσο και να προσέχετε κατά τη χρήση του σεσουάρ ο καυτός αέρας ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας, γι αυτό προσπαθήστε να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά μερικές φορές μέσα στη βδομάδα αν λούζεστε συχνά.
  4. Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας, προσέξτε να τα κουνάτε με το χέρι που δεν κρατάτε το σεσουάρ. Τι εννοούμε; Με το ελεύθερο χέρι σας, περάστε τα δάχτυλα σας στις ρίζες των μαλλιών και δημιουργήστε κίνηση. Έτσι ο καυτός αέρας καταστρέφει λιγότερο τα μαλλιά.
  5. Χρησιμοποιείστε σωστά τα αξεσουάρ και τις υπόλοιπες κεφαλές του σεσουάρ σας. Το ακροφύσιο είναι το εξάρτημα που βοηθά να κατευθύνετε τα μαλλιά σας και να πετύχετε ένα σχεδόν επαγγελματικό χτένισμα. Η φυσούνα είναι το απόλυτο εξάρτημα για τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά, γι αυτό μην ξεχνάτε να τη χρησιμοποιείτε! Η φυσούνα βοηθά στο να σχηματιστούν καλύτερα οι μπούκλες των μαλλιών σας.
  6. Μόλις τελειώσετε το στέγνωμα, περιμένετε λίγο να κρυώσει η συσκευή του σεσουάρ σας πριν τη βάλετε στο ντουλάπι. Όπου και αν αποθηκεύετε το πιστολάκι σας, σε ντουλάπι ή σε συρτάρι, μην το βάζετε μέσα πριν βεβαιωθείτε ότι έχει κρυώσει εντελώς.
Share This