Κάλυψη και περιποίηση προσώπου με το νέο Teint Idole Ultra Compact

Κάλυψη και περιποίηση προσώπου με το νέο Teint Idole Ultra Compact

%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7_%ce%ba%ce%b1%ce%b9_%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7_%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%8e%cf%80%ce%bf%cf%85_%ce%bc%ce%b5_%cf%84%ce%bf_%ce%bd

Το Teint Idole Ultra Compact προσφέρει περιποίηση προσώπου εξασφαλίζει ότι καμία αντιαισθητική γυαλάδα δεν θα αλλοιώσει την τέλεια όψη της επιδερμίδας σας. Το απόλυτα ματ τελείωμα μεγάλης διάρκειας, σας απελευθερώνει από κάθε άποψη. Αυτό είναι το πραγματικό επίτευγμα των ειδικών της Lancôme. Χάρη στην τεχνολογία EternalSoft για περιποίηση προσώπου και σε μια πρωτοφανή συγκέντρωση περλίτη, η Lancôme καταφέρνει επιτέλους το ακατόρθωτο.

Εδώ και 15 χρόνια, το Teint Idole Ultra προσφέρει στις γυναίκες αυτή την αψεγάδιαστη όψη που διατηρείται αναλλοίωτη για ώρες. Πραγματικά θρυλική σε ό,τι αφορά τη μεγάλη διάρκεια, η best seller σύνθεση έχει τελειοποιηθεί με αλλεπάλληλες επαναστατικές ανακαλύψεις των ερευνητικών εργαστηρίων της Lancôme, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο τα όρια της αποτελεσματικότητας και του αισθησιασμού. Το Teint Idole δημιουργήθηκε το 1997. Για πρώτη φορά, ένα υγρό foundation κατάφερε να συνδυάσει την άνεση με τη διάρκεια, χωρίς να δημιουργεί καθόλου γραμμές. Το 2005, αυτό επιτεύχθηκε με την ευφυή σύνθεση του Teint Idole Ultra που προσέφερε επιπλέον 14 ώρες χωρίς ρετους και αντιαισθητικές γραμμές. Το 2009 ακολούθησε η compact σύνθεση, και η διάρκεια αυξήθηκε σε 18 ώρες. Το 2012, το Teint Idole Ultra ξεπέρασε κάθε προσδοκία στο θέμα της τελειότητας, προσφέροντας 24 ώρες θεϊκής άνεσης και διάρκειας.

Το 2016, η Lancôme γράφει ένα καινούργιο αψεγάδιαστο κεφάλαιο με το ολοκαίνουργιο Teint Idole Ultra Compact: την πρώτη compact σύνθεση της Lancôme που συνδυάζει τη μεγάλη διάρκεια και το απόλυτα ματ αποτέλεσμα χάρη στην τεχνολογία EternalSoft και την πολύ υψηλή συγκέντρωση περλίτη. Πιο ματ και για περισσότερο από ποτέ, η επιδερμίδα δεν χάνει καθόλου ούτε τη φωτεινότητα ούτε την άνεσή της. Εκπληκτικά ελαφριά, η υφή του Teint Idole Ultra Compact προσφέρει κάλυψη που μπορεί να δουλευτεί ανάλογα με τις επιθυμίες σας, καθώς και πραγματικά ζωηρό, πανέμορφο τελείωμα. Επιτέλους, η τελειότητα στο αποκορύφωμά της! Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών και ειδών ομορφιάς που διαθέτουν όλα τα Lancôme καλλυντικά! Αξίζει να το δοκιμάσετε ως δώρο στην επιδερμίδα σας!

Share This
Κάντε το σχόλιο σας