Τοπ γυναικεία perfumes ως δώρα στις γιορτές

Τοπ γυναικεία perfumes ως δώρα στις γιορτές

Τοπ_γυναικεία_perfumes_ως_δώρα_στις_γιορτές (2)

 

  • Valentino Valentina Assoluto : Η Valentina Assoluto προκαλεί μια πιο έντονη, αισθησιακή και οικεία πτυχή της σύγχρονης κληρονομιάς της Valentina και ανήκει στις εναλλακτικές εκδοχές perfumes της. Στην μυστηριώδη ατμόσφαιρα του πολυτελούς ρωμαϊκού «palazzo» η Valentina αποκαλύπτει την πολύτιμη θηλυκότητα της. Ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει την αισθησιακή αύρα της και να μετατρέψει την φυσική διάκριση σε έντονο μαγνητισμό.
  • Bottega Veneta: Το άρωμα Bottega Veneta παραπέμπει στην ευελιξία και στον αισθησιασμό των δερμάτινων ειδών σύμφωνα με τη φήμη του οίκου. Το λουλουδάτο άρωμα από δερματώδη chypre, συνδυάζει την οσφρητική γλώσσα της βενετσιάνικης εξοχής, φρέσκα ​​λιβάδια, κομμένο σανό, λουλούδια, γη και ξύλο, πλούσιο και απαλό δέρμα με την ακρίβεια ενός αρχιτεχνίτη.
  • Cartier Baiser Volé : Ένα νέο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Cartier. Ένα από τα perfumes που αντανακλούν το απόλυτο πάθος. Η έκφραση ενός μοναδικού και μαγευτικού φευγαλέου λουλουδιού: του κρίνου. Φανταστείτε για πρώτη φορά στο σύνολό τους, φρέσκες νότες από άνθη και πουδρέ υφή. Ο κρίνος ενέπνευσε την εξαιρετική φρεσκάδα του φύλλου, το πέταλο του ενέπνευσε την ασέλγεια και το λαμπερό αισθησιασμό του άνθους ύπερος.
  • Thierry Mugler Womanity : Ένα άρωμα που παίζει μουσικές νότες στους ήχους των συναισθημάτων αυτού που το φορά », Thierry Mugler, του οποίου τα perfumes κάνουν θραύση. Ένα άρωμα στο οποίο αντανακλούν τα αμέτρητα πρόσωπα μιας γυναίκας. Η μοναδική σύνθεσή του, που περιλαμβάνεται για πρώτη φορά σε ένα άρωμα, είναι μια νότα γλυκιά και ξινή. Το γλυκό φως: μια αισθησιακή και εκθαμβωτική πτήση, μια νότα από εκλεκτά και ζουμερά σύκα συνδεδεμένη με απαλό γαλάκτωμα. Το θράσος μιας νότας από αλμυρό χαβιάρι. Τελικά, η κομψότητα μιας ξυλώδης νότας: πράσινη, αισθησιακή και κομψή, που παράγεται από το ξύλο και το φύλλο συκής. Τα μπουκάλια Womanity είναι ένα σωστό κομψοτέχνημα που αντανακλούν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.
  • Τοπ_γυναικεία_perfumes_ως_δώρα_στις_γιορτές (1)
  • Τοπ_γυναικεία_perfumes_ως_δώρα_στις_γιορτές (4)
  • Τοπ_γυναικεία_perfumes_ως_δώρα_στις_γιορτές (5)
  • Τοπ_γυναικεία_perfumes_ως_δώρα_στις_γιορτές (6)
Share This