Η mary katrantzou και το αισθησιακό της perfume

Η mary katrantzou και το αισθησιακό της perfume

Η_mary_katrantzou_και_το_αισθησιακό_της_perfume (1)

 

Ακόμα ένα perfume με ελληνική υπογραφή είναι εδώ και μάλιστα από την αγαπημένη μας σχεδιάστρια Mary Katratzou η οποία μαγεύει και πέρα από τις πασαρέλες !

To καινούργιο perfume δημιουργήθηκε από την ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια στα πλαίσια ενός σημαντικού σκοπού της οργάνωσης Six Scents. Κάθε χρόνο η μη κερδοσκοπική οργάνωση Six Scents προτείνει σε 6 νέους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ένα άρωμα ώστε τα κέρδη από τις πωλήσεις του να διατεθούν για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Με αυτόν τον τρόπο συντίθενται απρόσμενα μείγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τα κλασικά της αρωματοποιίας. Φέτος, που είναι η τρίτη χρονιά λειτουργίας, το Six Scents Series Three ζήτησε τη συμμετοχή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou. Εκείνη με τη σειρά της συνεργάστηκε με τη «μύτη» της αρωματοποιίας Shyamala Maisondieu, υπεύθυνη για διάσημα αρώματα όπως το Bois Marocain του Tom Ford Private Blend, το Eau de Sisley 3 της Sisley Paris και το White Musk Collection Musk Pure του Tom Ford. Από αυτή τη συνεργασία γεννήθηκε το Trompe l’oeil (οφθαλμαπάτη), που κλείνει μέσα του τις αναμνήσεις της δημιουργού από την Ελλάδα. Περιέχει νότες από μανταρίνι, νερολί, αχλάδι, μιμόζα και τριαντάφυλλο.

Το perfume της Mary Katrantzou και της Six Scents είναι διαθέσιμο online σε αρκετά e shops με επώνυμα καλλυντικά και αρώματα και επίσης βρίσκουμε σε μεγάλα πολυκαταστήματα του Παρισιού, όπως Galeries Lafayette και Chez Colette.

Share This