παστελ χρωματα μαλλιων 2017. Συμβουλες και Τάσεις μόδας εαν αποφασισεις να βαψεις τα μαλλια σου παστελ

παστελ χρωματα μαλλιων 2017. Συμβουλες και Τάσεις μόδας εαν αποφασισεις να βαψεις τα μαλλια σου παστελ

παστελ χρωματα μαλλιων 2017. Συμβουλες και Τάσεις μόδας εαν αποφασισεις να βαψεις τα μαλλια σου παστελ

παστελ χρωματα μαλλιων

Τα έντονα χρωματα μαλλιων έκαναν θραύση τα τελευταία χρόνια, κυρίως ανάμεσα στις πιο νεαρές και τολμηρές γυναίκες. Φέτος τη θέση τους παίρνουν τα παστέλ, είτε σε μονοχρωμία, είτε σε όμπρε είτε σε συνδυασμό διάφορων αποχρώσεων.

Αν βαρεθήκατε τα κλασσικά χρωματα μαλλιων – καστανά, ξανθά, κόκκινα ή μαύρα – η φετινή μόδα σας δίνει την ευκαιρία να τολμήσετε. Οι προτάσεις για τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς είναι άπειρες και θυμίζουν ζαχαρωτά, παραμύθια, μονόκερους και νεράιδες.

 

Συμβουλες για παστελ χρωματα μαλλιων

 

1#Τι πρέπει να προσέξουμε πριν την αλλαγή

Θα χρειαστεί ντεκαπάζ. Είναι μία επίπονη για τα μαλλιά διαδικασία, οπότε θα πρέπει να ζητήσουμε τη γνώμη και τις συμβουλές του κομμωτή μας. Καλό είναι πριν το ντεκαπάζ να κάνουμε μία κούρα βαθιάς ενυδάτωσης στα μαλλιά μας. Για τις φυσικές ξανθές τα πράγματα είναι πιο εύκολα, καθώς θα χρειαστούν μικρότερης έντασης ντεκαπάζ. Δεν το συνιστούμε σε μαύρα ή σκούρα μαλλιά – εκτός αν η τρίχα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είστε αποφασισμένες!

Καθημερινό μακιγιάζ. Να έχετε υπόψη πως με το νέο look σας δεν μπορείτε να βγαίνετε αμακιγιάριστη. Χωρίς μακιγιάζ τα χρώματα στα μαλλιά σας θα φαίνονται απεριποίητα και «φτωχά». Αν δεν είστε διατεθειμένη να βάφεστε καθημερινά είναι καλύτερα να μην το τολμήσετε.

2#Επιλογή χρωμάτων

Δοκιμάστε στο πρόσωπό σας τα δείγματα με βαμμένες τούφες που έχουν τα κομμωτήρια. Με τη βοήθεια του κομμωτή σας επιλέξτε ένα χρώμα που σας πάει αλλά και που θα μπορέσει να «βγει» στα δικά σας μαλλιά.

3#Πώς θα προστατέψουμε το χρώμα

Όπως και όλες οι βαφές μαλλιών, έτσι και τα παστέλ ξεθωριάζουν. Μετά τη βαφή θα πρέπει να τα περιποιούμαστε με ειδικά για βαμμένα μαλλιά προϊόντα. Και φυσικά πρέπει να αποφεύγουμε τον ήλιο.

 
 

παστελ χρωματα μαλλιων δείτε τις νεες τασεις για το 2017!

 

1#Μονόχρωμα παστέλ

παστελ χρωματα μαλλιωνΕίναι η πιο διαδεδομένη αλλά και εύκολη επιλογή, τόσο στην εφαρμογή όσο και στη συντήρηση. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε λιλά, ροζ, απαλό πράσινο, πορτοκαλί, γαλάζιο.

 

2#Παστέλ όμπρε

παστελ χρωματα μαλλιων

Συνδυασμός δύο ή τριών αποχρώσεων, του ίδιου ή και διαφορετικού χρώματος. Εντυπωσιακοί συνδυασμοί είναι το λιλά – γαλάζιο, το γαλάζιο – πράσινο ή το ροζ – λιλά.

 

3#Ουράνιο Τόξο

παστελ χρωματα μαλλιων

Πολλά χρώματα που μπερδεύονται μεταξύ τους. είναι σίγουρα ο πιο εντυπωσιακός και δύσκολος συνδυασμός για τα παστέλ χρωματα μαλλιων.

 

Δείτε επίσης: Πως να διατηρήσετε ζωηρό το χρώμα στα κόκκινα μαλλιά σας

Share This
Κάντε το σχόλιο σας