Πως να απογειώσετε το στυλ σας με oxford shoes

Πως να απογειώσετε το στυλ σας με oxford shoes

Πως_να_απογειώσετε_το_στυλ_σας_με_oxford_shoes (2)

Τα γυναικεία χαμηλά παπούτσια και πιο συγκεκριμένα τα oxford shoes, πέρσι αλλά και φέτος έχουν την τιμητική τους σε κάθε είδος στυλ, χαλαρό και επίσημο.

Τα oxford shoes, είτε τα σχέδια που είναι πολύ στρωτά άλλα με διπλό πάτο, με λίγο τακουνάκι αλλά υπάρχουν και τα ψιλά που κάνουν την γυναίκα να φαίνεται πιο sick. Ας μιλήσουμε αρχικά για τα γνωστά σε όλες σας lofers, τις μπαλαρίνες δηλαδή με το χαμηλό τακουνάκι την στρογγυλάδα μπροστά κάτι το οποίο έχει αλλάξει και οι περισσότερες κάνουν μία διακριτική μυτούλα που έχει επιστρέψει στην μόδα. Μπορούμε να τις συνδυάσουμε με τα αγαπημένα μας jeans αλλά και με υφασμάτινα παντελόνια επίσης κάποιες μπορείτε να τις φορέσετε βράδυ εάν τα πόδια σας δεν αντέχουν τις γόβες. Για κάποιες που δεν είναι σίγουρες να ξέρετε ότι φοριούνται με όλα τα σύνολα και όλες τις ώρες. Φορέστε και αυτά με τζιν παντελόνια και αλλά συνδυάστε με τα σακάκια σας. Μπορείτε να τα φορέσετε με midi φούστες, με πολύ girly φορέματα και με διάφορα άλλα ρούχα που φέρνουν περισσότερα σε ανδρόγυνο στυλ.

Έχουν έρθει και στην μόδα τα celine oxford shoes είναι πολύ ιδιαίτερα εάν δεν σας αρέσουν μην τα αγοράσετε μόνο και μόνο για να είστε στην μόδα.

  • Πως_να_απογειώσετε_το_στυλ_σας_με_oxford_shoes (1)
  • Πως_να_απογειώσετε_το_στυλ_σας_με_oxford_shoes (4)
  • Πως_να_απογειώσετε_το_στυλ_σας_με_oxford_shoes (5)
  • Πως_να_απογειώσετε_το_στυλ_σας_με_oxford_shoes (6)
Share This