Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα LaMode.gr ενα ενημερωτικό Fashion & Style Portal για τη Γυναικεία Μόδα. Η LaMode.gr  Fashion & Style δεν ανήκει σε κάποιο εκδοτικό οίκο, σχεδιαστή μόδας ή δημοσιογράφο. Απευθύνεται σε όλους αυτούς που αγαπάνε τη γυναικεία μόδα και θέλουν ανεξάρτητη, ζωντανή και κεφάτη ενημέρωση.Αυτοί είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις  που διέπουν τη χρήση στην ιστοσελίδα LaMode.gr  Fashion & Style.Αυτοί οι όροι ισχύουν ανεξάρτητα από τον τυπο συσκευής που χρησιμοποιείτε (όπως desktop, laptop , ψηφιακή τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα, καθώς και κάθε άλλη κινητή συσκευή ή  τεχνολογία που είναι τώρα γνωστή ή θα ανατηχθεί στο μέλλον.Θα πρέπει να θεωρείται ότι έχετε συμφωνήσει και δεσμεύεται από τους παρόντες Όρους, όταν χρησιμοποιείτε, την ιστοσελίδα LaMode.gr  Fashion & Style

Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων με την λέξη: «Περιεχόμενο» εννοείτε  το σύνολο ή μέρος οποιουδήποτε κειμένου, γραφικά, λογότυπα, εικόνες, ηχητικό υλικό, ταινίες ή άλλα κινούμενες εικόνες, λεπτομέρειες του προϊόντος που έχει δημοσιευθεί ή άλλως διατίθενται στην ιστοσελίδα LaMode.gr  Fashion & Style .

1. Αλλαγές σε αυτούς τους Όρους
Μπορούμε να αλλάξουμε αυτούς τους Όρους  . Παρακαλούμε να ελέγχετε αυτούς τους όρους τακτικά καθώς οι όποιες αλλαγές θα ισχύουν αμέσως μετά την ανάρτησή στην ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας  LaMode.gr  Fashion & Style μετά από οποιαδήποτε αλλαγή των όρων   θα θεωρείται αποδοχή των αλλαγών. Επίσης  ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση και κατά την απόλυτη κρίση μας, μπορούμε να αφαιρέσουν ή να τροποποιήσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο στην ιστοσελίδα LaMode.gr  Fashion & Style .

2. Εγγραφή
Κατά την  πρόσβαση στις υπηρεσίες e-mail  δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ψεύτικο όνομα ή email ή να παρέχετε  ψευδή στοιχεία, ούτε να υποδύεστε άλλο πρόσωπο κατά την εγγραφή για τη χρήση της ιστοσελίδας και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας. Εάν έχετε έναν κωδικό πρόσβασης για την εγγραφή η τον σχολιασμό των αναρτήσεων  , δεν τον μοιραζόμαστε  ούτε αποκαλύπτουμε  σε οποιοδήποτε τρίτο, ούτε  επιτρέπουμε σε κάθε τρίτο να χρησιμοποιεί τον κωδικό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στις περιοχές και τις υπηρεσίες για τους εγγεγραμμένους χρήστες. Μπορούμε να αρνηθούμε  ή να αφαιρέσουμε  ή να διακόψουμε  την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

3. Πρόσβαση και η χρήση της Ιστοσελίδας
H LaMode.gr  Fashion & Style,  δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, και περιεχομένων της LaMode.gr  Fashion & Style  στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Τα περιεχόμενα της LaMode.gr  Fashion & Style παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση .H LaMode.gr  Fashion & Style  αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.H LaMode.gr  Fashion & Style δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης η LaMode.gr  Fashion & Style δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν “ιούς”.Η LaMode.gr  Fashion & Style δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση η LaMode.gr  Fashion & Style .

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα για προσωπική χρήση , όχι για  εμπορική χρήση . Μπορείτε μόνο να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε αποσπάσματα του περιεχομένου για δική σας προσωπική χρήση.

Δεν μπορείτε :
a.Να τυπώσετε  οποιοδήποτε περιεχόμενο ή αποσπάσματα των αναρτήσεων οι περιεχομένου στη LaMode.gr  Fashion & Style, ώστε να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή που περιλαμβάνει το σύνολο ή μέρος των περιεχομένων της ιστοσελίδας LaMode.gr  Fashion & Style!
b.Να αναπαράγεται , αναδημοσιεύσετε , τροποποιήσετε , αρχειοθετήσετε , διανέμεται , αποθηκεύσετε , η να εκμεταλλευτείτε  το περιεχόμενο της LaMode.gr  Fashion & Style χωρίς την γραπτή συγκατάθεση μας.
c.Να τροποποιήσετε  ή να προσαρμόσετε  αντίγραφα  του περιεχομένου.
d. Nα χρησιμοποιούνται  συνδέσεις στην LaMode.gr  Fashion & Style που λαμβάνονται ως μέρος μιας αμειβόμενης  υπηρεσίας .

H LaMode.gr  Fashion & Style  αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του site, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών , καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες της LaMode.gr  Fashion & Style, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

Οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας LaMode.gr  Fashion & Style ή του περιεχομένου απαγορεύεται χωρίς την κατάλληλη άδεια. Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε  ή να πάρετε  άδεια για να χρησημποποιησεται  οποιουδήποτε περιεχόμενο από αυτή την ιστοσελίδα, LaMode.gr  Fashion & Style παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@lamode.gr .

4. Σύνδεσμοι  τρίτων
Η ιστοσελίδα LaMode.gr  Fashion & Style περιλαμβάνει συνδέσμους σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι , ούτε ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο αυτών . Αν αποφασίσετε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες τρίτων που συνδέονται με την Ιστοσελίδα LaMode.gr  Fashion & Style , θα το πράξετε  αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

5. Διαφήμιση και χορηγία
Μέρη της  LaMode.gr  Fashion & Style ,περιέχουν διαφήμιση η χορηγία. Οι διαφημιστές και οι χορηγοί είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι το υλικό που υποβάλλεται για να συμπεριληφθεί στον ιστοχώρο LaMode.gr  Fashion & Style ,συμμορφώνεται με όλες τις νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις και δεν περιέχει οποιοδήποτε υλικό που είναι απαράδεκτοo συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, τις πληροφορίες, που είναι δυσφημιστικές, άσεμνες, απειλητικές ή αναληθείς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε τέτοιο υλικό, ή οποιοδήποτε λάθος, ή ανακρίβεια που περιέχεται στα εν λόγω υλικά και τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε θα πρέπει να τεθεί άμεσα.

6. Προσφορές, διαγωνισμοί και κληρώσεις
Από καιρό σε καιρό μπορεί να τρέχουν διαγωνισμοί , κληρώσεις δωρεάν βραβεία  και / ή άλλες προωθητικές ενέργειες στην Ιστοσελίδα. Οι εν λόγω διαγωνισμοί, κληρώσεις δώρων και / ή άλλες προωθητικές ενέργειες θα υπόκεινται σε πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις που θα είναι  στη διάθεσή σας τον κατάλληλο  χρόνο.

Η επίσκεψη στο website μας LaMode.gr  Fashion & Style ,συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.

 

Κάντε το σχόλιο σας