Πέλματα και νύχια ποδιών : χρήση ελαφρόπετρας

Πέλματα και νύχια ποδιών : χρήση ελαφρόπετρας

Πέλματα_και_νύχια_ποδιών_χρήση_ελαφρόπετρας (1)

Τα νύχια ποδιών πρέπει να είναι πάντα υγιή και καθαρά ! Για να είναι τα νύχια ποδιών δυνατά θα πρέπει να τα κόβετε συχνά, να τα προστατεύετε από τους μύκητες και να τα φροντίζετε όπως πρέπει !

Πέρα από τα νύχια ποδιών, τα πέλματα χρειάζονται και αυτά ειδική περιποίηση ! Στην αγορά και στα φαρμακεία υπάρχουν διάφορα προϊόντα για την περιποίηση των πελμάτων, όπως ελαφρόπετρες, ράστες, μεταλλικοί τρίφτες και ξύστρες. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν οικονομικό τρόπο περιποίησης, διαλέξτε μια ψιλή ελαφρόπετρα για πόδια που είναι σε καλή κατάσταση ή μια πιο χοντρή και μια δεύτερη πιο ψιλή για πέλματά που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εάν θέλετε να αποφύγετε αυτή την διαδικασία, επισκεφτείτε έναν ειδικό και μετά θα είναι πιο εύκολο να τα διατηρήσετε μόνες σας. Για πολύ απαλά πέλματα απλά χρησιμοποιείστε μια ελαφρόπετρα και στη συνέχεια βάλτε μια καλή ενυδατική κρέμα ποδιών ! Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσει τέλεια η ελαφρόπετρα τα πόδια σας, είναι όταν είναι βρεγμένα ή νωπά και πρέπει να αυξήσετε την πίεση στα χέρια σας όταν τρίβετε τα πόδια σας με την ελαφρόπετρα σταδιακά και ποτέ από την πρώτη φορά. Τρίβετε τα πόδια με κυκλικές κινήσεις και όχι μπρος-πίσω.

Ακολουθήστε μια συγκεκριμένη κυκλική κίνηση, έτσι η ελαφρόπετρα θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Να θυμάστε να πλένετε καλά την ελαφρόπετρα μετά τη χρήση της και αφήστε να στεγνώσει πολύ καλά.

Share This