Διαλέγουμε ανάμεσα σε εντυπωσιακά ή μονόχρωμα nails art

Διαλέγουμε ανάμεσα σε εντυπωσιακά ή μονόχρωμα nails art

Διαλέγουμε_ανάμεσα_σε_εντυπωσιακά_ή_μονόχρωμα_nails_art (2)

Τα εντυπωσιακά nails art είναι εκεί όταν έχετε βαρεθεί το μονόχρωμο βερνίκι σας και θέλετε μια ανανέωση στα άκρα σας! Βέβαια πάρα πολλές γυναίκες δεν τολμούν να τα δοκιμάσουν και παραμένουν κολλημένες στα κλασικά αλλά πάντα κομψά μονόχρωμα νύχια. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Οι πιο πρωτότυπες ιδέες για να αποθεώσετε τα nails art δεν έχουν περιορισμό γιατί οι χρωματικοί συνδυασμοί, τα στρας και τα διακοσμητικά δεν τελειώνουν ποτέ! Γιατί λοιπόν να μην παίξετε με τα πιο ιδιαίτερα σχέδια στα νύχια των χεριών και των ποδιών σας; Τα ιδιαίτερα σχέδια στα νύχια αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends και αυτής της σεζόν και είναι μια παραπάνω ένδειξη ότι το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά! Καρδιές, αστεράκια, λουλούδια, γεωμετρικές γραμμές ακόμα και… ζωάκια ζωγραφισμένα στα νύχια σας μπορούν να σας ξετρελαίνουν, ακόμα και σε εσάς τις πιο τολμηρές nails art lovers αφού χαρίζουν μια πιο παιχνιδιάρικη και εορταστική διάθεση με μικρές και όχι τόσο δύσκολες πινελιές.

Διαλέγουμε_ανάμεσα_σε_εντυπωσιακά_ή_μονόχρωμα_nails_art (1)

Τα μονόχρωμα νύχια από την άλλη είναι κλασική αξία. Είστε σίγουρες ότι θα είναι όμορφα και περιποιημένα τα άκρα σας με τα πάντα chic μονόχρωμα νύχια, σε χέρια και πόδια. Δεν χρειάζεται επίσης να είσαι expert ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα τέτοιο nail choice καθώς δεν είναι απαραίτητο να είστε μανικιουρίστ για να βάψετε μόνες σας τα νύχια σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάποιο παραπάνω σχέδιο! Χωρίς την βοήθεια ειδικών εργαλείων, και με ένα μόνο βερνίκι νυχιών, μπορείτε απλά να βάψετε τα νύχια σας δημιουργώντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα και είστε έτοιμες!!!

Share This
Κάντε το σχόλιο σας