Γλυκά nails hearts για ρομαντικά μανικιούρ

Γλυκά nails hearts για ρομαντικά μανικιούρ

Γλυκά_nails_hearts_για_ρομαντικά_μανικιούρ (3)

 

Τα nails hearts σχέδια δεν προορίζονται μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς, για όσες από εσάς είστε λίγο πιο ρομαντικές, είναι το τέλειο σχέδιο για κάθε μανικιούρ σας!

Αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στα νύχια σας, εμείς σας προτείνουμε τα nails hearts μανικιούρ. Ένα nails hearts σχέδιο συνδυάζει την τάση της μόδας που είναι το ένα νύχι να είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα και υπάρχει μία καρδιά και ένα γεωμετρικό σχέδιο. Ποιος δεν τα αγαπάει όλα αυτά σε ένα μανικιούρ; Για να πετύχετε αυτό το μανικιούρ δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα χρώματα, ειδικά αν είναι καλοκαίρι. Τότε μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με έντονα και δροσερά χρώματα. Πώς θα πετύχετε το γεωμετρικό σχέδιο και την καρδιά; Αρχικά για να κάνετε αυτό το “βελάκι” πάρτε το βερνίκι και κάντε δύο διαγώνιες γραμμές από τις άκρες του νυχιού, δεξιά και αριστερά, προς το κέντρο του. Επαναλάβετε από πάνω αν είναι απαραίτητο για μεγαλύτερη ένταση.

Για να σχηματίσετε την καρδιά κάντε μία βούλα στο κέντρο του νυχιού και με μία οδοντογλυφίδα όσο είναι υγρό μανό σχηματίστε προσεκτικά την καρδιά. Μπορείτε να κάνετε και το ίδιο στο άλλο σας χέρι με προσοχή! Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο με καρδιές στα  νύχια σας και πείτε μας τη γνώμη σας!

  • Γλυκά_nails_hearts_για_ρομαντικά_μανικιούρ (2)
  • Γλυκά_nails_hearts_για_ρομαντικά_μανικιούρ (4)
  • Γλυκά_nails_hearts_για_ρομαντικά_μανικιούρ (5)
  • Γλυκά_nails_hearts_για_ρομαντικά_μανικιούρ (6)
Share This