Η πρώτη Mulberry σειρά σε ειδική χαμηλή τιμή

Η πρώτη Mulberry σειρά σε ειδική χαμηλή τιμή

Η_πρώτη_Mulberry_σειρά_σε_ειδική_χαμηλή_τιμή (1)

Όχι πολύ καιρό πριν , ο οίκος Mulberry ανακοίνωσε δημοσίως την πρόθεσή του να τροποποιήσει τη διάρθρωση των τιμών και τις προσφορές στις  τσάντες του , προκειμένου να προσπαθήσει να επαναφέρει την πρόσφατη υποχώρηση των πωλήσεών  και τώρα βλέπουμε την υλοποίηση αυτών των αλλαγών !

Οι τσάντες Mulberry Tessie σε ειδική τιμή , που ξεκινούν από περίπου 650 ευρώ  και είναι μια νέα αρχή της μάρκας  στο κοινό που διαθέτει κάτω από 1000 ευρώ για μια καλή δερμάτινη τσάντα με επώνυμη υπογραφή . Υπάρχουν μερικά αξιοσημείωτα πράγματα σχετικά με αυτά τα τέσσερα σχέδια στις νέες Mulberry Tessie τσάντες για γυναίκες  , οι οποίες είναι νεοεισερχόμενες στα μέσα της σεζόν και έχουν ως πιθανό στόχο να πάρουν τους νέους καταναλωτές με το μέρος τους. Πρώτον , δεν έχουν το μεγάλο Mulberry turnlock που έχει κοσμήσει όλες σχεδόν τις τσάντες Mulberry που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια . Αντ ‘αυτού , έχουν ένα μικρό τετράγωνο χρυσό σχέδιο με ανάγλυφη τη Μουριά, που είναι το σήμα του οίκου . Δεύτερον , οι τσάντες αυτές είναι διακριτικές, διαχρονικές και πολύ κομψές . Η συλλογή αποτελείται από μια tote  , μια hobo και 2 τσάντες ώμου σε δύο μεγέθη και το πιο τολμηρό χρώμα που διατίθεται είναι το μπορντό, μαζί με το μαύρο και το κλασικό καφέ. Αυτές οι τσάντες είναι η κινητήρια δύναμη του οίκου για φέτος και ένα αξεσουάρ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της . Αποτελούν όχι μόνο ένα καλό θεμέλιο για μια συλλογή με καλές τσάντες , αλλά και για μια ήδη πλούσια συλλογή με επώνυμα αξεσουάρ μιας μάρκας.

Ήδη μία από αυτές τις νέες Mulberry τσάντες είναι ήδη sold out και το ίδιο αναμένεται να γίνουν και οι υπόλοιπες τσάντες της συλλογής !

  • Η_πρώτη_Mulberry_σειρά_σε_ειδική_χαμηλή_τιμή (1)
  • Η_πρώτη_Mulberry_σειρά_σε_ειδική_χαμηλή_τιμή (2)
  • Η_πρώτη_Mulberry_σειρά_σε_ειδική_χαμηλή_τιμή (3)
  • Η_πρώτη_Mulberry_σειρά_σε_ειδική_χαμηλή_τιμή (4)
Share This