μονοπετρα με διαμαντια Tiffany: η αίσθηση της απόλυτης πολυτέλειας

μονοπετρα με διαμαντια Tiffany: η αίσθηση της απόλυτης πολυτέλειας

μονοπετρα με διαμαντια σε υπέροχα σχέδια, απίστευτες τιμές ! Όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι με διαμάντι θα πρέπει να αναλογιστείτε το σύνολο των χρημάτων που θα θέλατε να διαθέσετε .

μονοπετρα με διαμαντια Tiffany

 

Όταν σκεφτόμαστε μονοπετρα με διαμαντια, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα πανέμορφα δαχτυλίδια του διάσημου οίκου Tiffany.

Ο οίκος Tiffany – για την ακρίβεια, Tiffany & Co. – γεννήθηκε το 1837 στη Νέα Υόρκη. Αρχικά ήταν ένα κατάστημα με χαρτικά και «φανταχτερά» είδη. Το 1853 ανέλαβε την επιχείρηση ένας από τους συνέταιρους, ο Charles Tiffany, που άρχισε να εστιάζει στα κοσμήματα.

Ο οίκος έγινε γνωστός σε όλους μέσα από την ταινία της δεκαετίας του ΄60, “Breakfast at Tiffany’s”, με την Audrey Hepburn. Η ατάκα της πρωταγωνίστριας «είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο, τίποτα κακό δεν μπορεί να συμβεί εκεί», έμεινε στην ιστορία.

Σήμερα, o οίκος Tiffany είναι συνώνυμο της φινέτσας. Η άριστη ποιότητα υλικών και κατασκευής, η επιλογή των καλύτερων κοσμηματοποιών και μία έξυπνη, διαρκής καμπάνια, τον οδήγησαν στην κορυφή. Διαθέτει ακόμη και δικό του, κατοχυρωμένο χρώμα, το Tiffany Blue!

Τα μονοπετρα με διαμαντια Tiffany δεν θα τα βρούμε σε κανένα e-shop. Έχουν αποκλειστικούς αντιπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, μεταξύ των οποίων αρκετές Ευρωπαϊκές πόλεις. Το δίκτυο των αντιπροσώπων μπορείτε να το δείτε εδώ.

Και δύο «λεπτομέρειες» που πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Πρώτον, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του διαμαντιού, ανάλογα με το βαλάντιό σας. Συνήθως τα μεγέθη είναι από 0,25 έως 2,5 καράτια, αλλά σε κάποια μοντέλα οι επιλογές περιορίζονται. Δεύτερον, μπορείτε να τα συνδυάσετε με ασορτί βέρες!

Αν και το πιο πιθανό είναι πως οι περισσότερες από μας δεν πρόκειται ποτέ ούτε καν να μπούμε σε ένα κατάστημα Tiffany, ωστόσο το να βλέπεις και να ονειρεύεσαι δεν βλάπτει…

 

μονοπετρα με διαμαντια Tiffany Setting

μονοπετρα με διαμαντια Tiffany

 
 

Το πιο διάσημο δαχτυλίδι αρραβώνων στον κόσμο, σχεδιάστηκε πριν από περισσότερο από έναν αιώνα. Από τη σειρά Classic, βγαίνει σε χρυσό, πλατίνα και κόκκινο χρυσό.

 

Round Brilliant Ribbon Ring

μονοπετρα με διαμαντια Tiffany

Το κεντρικό μπριγιάν πλαισιώνεται από σειρές μικρών διαμαντιών. Από τη σειρά Diamond Band, αποκλειστικά σε πλατίνα.

 

Schlumberger Buds Ring

μονοπετρα με διαμαντια Tiffany

Εμπνευσμένο από το σχήμα του μπουμπουκιού, με ένα μεγάλο μπριγιάν και πολλά μικρότερα διαμάντια. Της σειράς Dramatic σε πλατίνα.

 

Three Stone με Ζαφείρια

μονοπετρα με διαμαντια Tiffany

Μεγάλο στρογγυλό μπριγιάν στο κέντρο που πλαισιώνεται από δύο λίγο μικρότερα μπλε ζαφείρια. Από τη σειρά Colored Accent.Ολόκληρη τη συλλογή Tiffany σε μονοπετρα με διαμαντια μπορείτε να τη δείτε εδώ.

 

Δείτε επίσης: Μονοπετρο διαμαντι cartier με διαμαντι! Δαχτυλιδια για την τέλεια πρόταση γάμου

Share This