μόνιμο μακιγιάζ: εσείς θα το τολμήσετε

μόνιμο μακιγιάζ: εσείς θα το τολμήσετε

Pen to Eye 050

Σκέφτεστε εδώ και καιρό πως το μόνιμο μακιγιάζ ίσως είναι η λύση που αναζητάτε; Το μόνιμο μακιγιάζ γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και είναι ένα είδος μακιγιάζ διαρκείας που εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια ειδική τεχνική που εξυπηρετεί μια αλλαγή της εξωτερικής εικόνας και γενικότερα εξυπηρετεί αποκλειστικά αισθητικούς σκοπούς. Για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί την ιδανική λύση που τις απαλλάσσει από το καθημερινό μακιγιάζ όμως σε άλλες γυναίκες είναι η μαγική λύση για να καλύψουν μια ανατομική ατέλεια τους στο πρόσωπο. Η αισθητική τελειοποίηση λοιπόν γίνεται με τη βοήθεια του μόνιμου. Τι πρέπει όμως να προσέχετε και να γνωρίζετε όταν απευθύνεστε σε μία ειδικό; Με ποιά κριτήρια αποφασίζετε αν το άτομο που έχετε απέναντί σας και είστε διατεθειμένες να εμπιστευτείτε και να διαθέσετε τα χρήματά σας είναι όντως επαγγελματίας; Αρχικά θα πρέπει να ζητήσετε ένα ραντεβού γνωριμίας ώστε να δείτε και να μιλήσετε από κοντά με τον άνθρωπο που θα διαθέσετε το πρόσωπό σας να δουλέψει επάνω του με βελόνες, και μάλιστα για κάτι που θα διαρκέσει τουλάχιστον 3 χρόνια, αλλά να δείτε και τον χώρο όπου θα γίνει η συνεδρία. Προσέξτε ο χώρος να είναι καθαρός!

Πρέπει επίσης να ζητήσετε φωτογραφίες της δουλειάς του, όπως επίσης και κάποιο τηλέφωνο πελάτισσας η οποία δεν θα είχε πρόβλημα να σας μιλήσει για τις εντυπώσεις της από το μόνιμο πριν οριστικοποιήσετε την επιλογή σας.

Share This