2 μάσκες για να απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα

2 μάσκες για να απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα

μαύρα στίγματα δείτε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε απο αυτα

Μάσκες για να απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα

2 μάσκες για να απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα

Τα μαύρα στίγματα ταλαιπωρούν αρκετές από εμάς, τόσο στη μύτη όσο και στο μέτωπο, το πηγούνι και τα μάγουλα. Τα στίγματα αυτά είναι ένα είδος ακμής που μπορεί να εμφανιστεί στην επιδερμίδα του προσώπου κυρίως λόγω έλλειψης υγιεινής. Το λιπαρό δέρμα, η χρήση ανθυγιεινών καλλυντικών, το κάπνισμα και η γενετική προδιάθεση επηρεάζουν σημαντικά την εμφάνιση τους.

Πως μπορείτε όμως να τα αντιμετωπίσετε; Αν θέλετε να ξεκινήσετε τη μάχη κατά των μαύρων στιγμάτων και να έχετε ξανά καθαρό και λαμπερό πρόσωπο, ήρθε η ώρα για μάσκες! Δοκιμάστε τις 2 παρακάτω φυσικές μάσκες προσώπου, οι οποίες εκτός από πάμφθηνες είναι και πολύ αποτελεσματικές.

 

 

Δείτε επίσης: Προτείνουμε τα καλύτερα face care σαπούνια

 

Ξεχάστε τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο

 

Μάσκα με λεμόνι και αυγό

Εύκολη και γρήγορη, αυτή η μάσκα μα αυγό και λεμόνι απομακρύνει και καθαρίζει σε βάθος τα μαύρα στίγματα.Τα απαραίτητα υλικά: το ασπράδι από ένα αυγό και ένα κουταλάκι της σούπας φυσικό χυμό λεμονιού.

Μάσκες για να απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα

Σε ένα μικρό μπολάκι χτυπήστε το ασπράδι του αυγού πολύ καλά. Στη συνέχεια προσθέστε το κουταλάκι της σούπας χυμό λεμονιού και ανακάτεψε πολύ καλά με ένα κουταλάκι. Βάλτε την πρώτη στρώση της μάσκας ομορφιάς στο πρόσωπο σας και περιμένετε λιγάκι. Μετά βάλτε από πάνω ένα χαρτομάντιλο και άπλωσε ακόμα μια πλούσια στρώση από την μάσκα. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει και μόλις στεγνώσει βγάλτε την και πλύντε το πρόσωπο σας με άφθονο νερό.

 

Μάσκα με γάλα και μέλι

Τα στίγματα φεύγουν ως δια μαγείας με αυτή τη μάσκα προσώπου και η επιδερμίδα μένει λαμπερή και ενυδατωμένη.Τα απαραίτητα υλικά: ένα κουταλάκι της σούπας παστεριωμένο γάλα και ένα κουταλάκι της σούπας μέλι.
Μάσκες για να απομακρύνετε τα μαύρα στίγματαΜάσκες για να απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα

Σε ένα μπολάκι βάλτε το γάλα και το μέλι και βάλτε το στο φουρνάκι μικροκυμάτων για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Αν δεν έχετε μικροκύματα ζεστάνετε λίγο το γάλα, μέχρι να γίνει χλιαρό και όχι καυτό σε ένα κατσαρολάκι και προσθέστε μετά το μέλι. Η υφή του μείγματος μετά το καλό ανακάτεμα θα πρέπει να είναι παχύρρευστη και κολλώδης. Αν δεν είναι βάλτε το για άλλα 5 δευτερόλεπτα στο φουρνάκι μικροκυμάτων. Μόλις κρυώσει το μείγμα εντελώς, απλώστε το σε όλο σας το πρόσωπο και περιμένετε για 30 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, βγάλτε απαλά τη μάσκα τραβώντας την και ξεπλύντε το πρόσωπο σας με νερό. Αυτή η μάσκα πέρα από φοβερή μυρωδιά προσφέρει εντατική φροντίδα του προσώπου σας και εξαφανίζει τα στίγματα!

 Δείτε επίσης: Εντατικός και βαθύς καθαρισμός προσώπου με ατμό

Share This