Οι αγαπημένες μας μανικιούρ τάσεις του Απριλίου

Οι αγαπημένες μας μανικιούρ τάσεις του Απριλίου

Οι_αγαπημένες_μας_μανικιούρ_τάσεις_του_Απριλίου (4)

Οι αγαπημένες μας μανικιούρ τάσεις του Απριλίου έχουν χρώμα, στυλ και θηλυκή διάθεση και ταιριάζουν πολύ με το κλίμα της εποχής αυτής! Ώρα να κάνετε κάτι διαφορετικό στα άκρα σας και να ανεβάσετε έτι απλά τη διάθεση σας!

Τώρα είναι η πιο καλή στιγμή για να αρχίσουμε να βάζουμε χρώμα στη ζωή μας από τα νύχια μας με τα χρώματα της άνοιξης! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να ζεστάνει κι άλλο ο καιρός καθώς μπορούμε να νιώθουμε την χαρά που φέρνει η άνοιξη με ένα ωραίο χρωματιστό και χαριτωμένο μανικιούρ! Τα παστέλ χρώματα είναι και πάλι εδώ, είτε σε μονοχρωμία ή σε πολυχρωμία για να σας ανεβάσουν τη διάθεση και το κέφι! Ταιριάζουν με κάθε στυλ, με όλα σας τα outfits και θεωρούνται πολύ κομψά για κάθε σχήμα νυχιού. Λέμε ναι στα παστέλ μανικιούρ και τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2015 λοιπόν!

Η δεκαετία των ’70s είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού αλλά και της άνοιξης! Λουλούδια σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα μεγέθη στα άκρα σας! Φυσικά ακολουθεί και ο χώρος της ομορφιάς στα trends που θέτουν οι επιδείξεις μόδας κάθε σεζόν, έτσι σας παρουσιάζουμε νύχια με όμορφα σχέδια ’70s λουλούδια! Δείτε τις φωτογραφίες της γκάλερι που ακολουθεί και πείτε μας ποιο από αυτά τα μανικιούρ θα τολμήσετε!

  • Οι_αγαπημένες_μας_μανικιούρ_τάσεις_του_Απριλίου (1)
  • Οι_αγαπημένες_μας_μανικιούρ_τάσεις_του_Απριλίου (2)
  • Οι_αγαπημένες_μας_μανικιούρ_τάσεις_του_Απριλίου (5)
  • Οι_αγαπημένες_μας_μανικιούρ_τάσεις_του_Απριλίου (6)
Share This