Μανικιούρ για μονόπετρο: τα σωστά νύχια για την πρόταση γάμου

Μανικιούρ για μονόπετρο: τα σωστά νύχια για την πρόταση γάμου

Η στιγμή που θα σας κάνει πρόταση γάμου, καλό είναι να σας βρει απροετοίμαστη για να είναι και η έκπληξη μεγαλύτερη. Ωστόσο, αν υποψιάζεστε τους καλούς σκοπούς που έχει για εσάς και περίπου περιμένετε αυτήν την πρόταση, φροντίστε να έχετε τα κατάλληλα νύχια. Ειδικά αν δεν σκοπεύετε να το κρατήσετε για τον εαυτό σας, αλλά μισή ώρα μετά θα αφήσετε τις αγκαλιές για να πιάσετε το κινητό και να αρχίσετε να φωτογραφίζετε την απόδειξη της αγάπη του –το μονόπετρο δηλαδή-… καλό είναι το μανικιούρ σας να είναι περιποιημένο.

Ποιο όμως μανικιούρ είναι το σωστό για να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τη χαρά σας αλλά και το μονόπετρο; Όσο πιο λιτό, τόσο πιο σωστό, είναι η απάντηση. Ένα αστραφτερό κόκκινο μανικιούρ θα μειώσει τη λάμψη από το μονόπετρό σας. Ένα δυνατό μελτζανί, μαύρο ή φούξια, όσο όμορφο και αν δείχνει στα δάχτυλά σας, δεν είναι το σωστό μανικιούρ για μονόπετρο γιατί δείχνει φλύαρο. Σαφώς και δεν σας λέμε ότι από τη στιγμή που θα πείτε “I do” και έπειτα θα πάψετε να βάφετε τα νύχια σας σε έντονα χρώματα… Αυτό που σας λέμε είναι ότι οι φωτογραφίες που θέλετε να κρατήσετε με το μονόπετρό σας καλό είναι να σας βρουν με νύχια περιποιημένα, κομψά, λιτά και όμορφα.

-Το γαλλικό μανικιούρ πάντα…


Το αγαπάμε γιατί δεν είναι κραυγαλέο. Είναι σικ και καθαρό και ταιριάζει με όλα τα ντυσίματα και τα στιλ μας. Παράλληλα όμως είναι και το σωστό μανικιούρ για να αναδείξετε το μονόπετρό σας.

-Nude σαν φυσικά


Κανένα άλλο μανικιούρ δεν μπορεί να αναδείξει τόσο καλά τη λάμψη ενός μονόπετρου από το nude μανικιούρ. Κάνει τα δάχτυλα να μοιάζουν άβαφα και φυσικά αλλά τόσο καθαρά και περιποιημένα. Θα λέγαμε πως αλλάζει και την όψη των δαχτύλων αφού τα κάνει να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά. Τα έντονα χρώματα, βάζουν ένα τέλος στα δάχτυλα, κάτι που τα nude χρώματα δεν κάνουν.

-Απαλό ροζ της πριγκίπισσας


Όταν λέμε απαλό ροζ δεν εννοούμε τίποτα περισσότερο από το ροζ του γαλλικού μανικιούρ. Αυτό και μόνο. Ένα έντονο ροζ χρώμα θα ήταν τόσο λάθος για να αναδείξετε το μανικιούρ σας! Αντιθέτως, ένα απαλό και ανεπαίσθητο ροζ βερνίκι θα δώσει λάμψη στα δάχτυλά σας.

Share This