Ανέμελα μαλλιά χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες

Ανέμελα μαλλιά χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες

Ανέμελα_μαλλιά_χτενίσματα_με_χαλαρές_μπούκλες (5)

 

Πάντα θαύμαζες τις υπέροχες μπούκλες σε χαλαρό στυλ στα ανέμελα μακριά μαλλιά χτενίσματα ; Ήρθε η ώρα να τις αποκτήσεις και στα δικά σου μαλλιά ! Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ, αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας !

Τα μαλλιά χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες ταιριάζουν σε κάθε στυλ και προορίζονται για όλες τις ώρες ! Μπορείς να έχεις αυτές τις μπούκλες ως office hairstyle αλλά και να τις προτιμήσεις σε πιο επίσημες περιστάσεις ! Για να δημιουργήσεις όλα αυτά τα μαλλιά χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες που ζηλεύεις στις διάσημες έχουν τον καλύτερο τρόπο για να διαμορφώσεις τις πιο όμορφες ανεπιτήδευτες μπούκλες στα μαλλιά σου ! Αρχικά χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες και στριφογύρισε κάθε τούφα από τις άκρες προς τα επάνω, δημιουργώντας ένα σαλιγκαράκι και τύλιξε το με αλουμινόχαρτο.

Στη συνέχεια απλά πίεσε ελαφριά το αλουμινόχαρτο με την πρέσα ισιώματος για 2 λεπτά και όταν βγάλεις το αλουμινόχαρτο θα έχεις τέλειες μπούκλες σαν αυτές που βλέπεις στο κόκκινο χαλί ! Λίγη λακ ή κάποιο άλλο σπρεη για κράτημα διαρκείας και φυσική κίνηση και είσαι έτοιμη !

  • Ανέμελα_μαλλιά_χτενίσματα_με_χαλαρές_μπούκλες (1)
  • Ανέμελα_μαλλιά_χτενίσματα_με_χαλαρές_μπούκλες (2)
  • Ανέμελα_μαλλιά_χτενίσματα_με_χαλαρές_μπούκλες (4)
  • Ανέμελα_μαλλιά_χτενίσματα_με_χαλαρές_μπούκλες (6)
Share This