Πως να διαχειριστείτε τα μαλλια που δεν στρωνουν 4 κόλπα που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Πως να διαχειριστείτε τα μαλλια που δεν στρωνουν 4 κόλπα που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

μαλλια που δεν στρωνουν ! Δες τα 4  Tips για να δείχνουν τέλεια τα μαλλιά σου κάθε πρωί

μαλλια που δεν στρωνουν

 

Πως να διαχειριστείτε τα μαλλια που δεν στρωνουν

 

Όλες μας έχουμε αντιμετωπίσει αυτές τις μέρες που τα μαλλια που δεν στρωνουν με τίποτα! Όσο και αν μάταια προσπαθείτε, είναι δύσκολο να τιθασεύσετε μαλλιά σας στις bad hair days. Υπάρχουν όμως 4 πολύτιμα tricks για να σώσουν την κατάσταση και να σας χαρίζουν υπέροχο look με απλές μόνο κινήσεις!

Αν αναζητάτε, λοιπόν, τρόπους για να μην πάτε στο γραφείο ή στο ραντεβού με μαλλια που δεν στρωνουν, συνεχίστε την ανάγνωση αυτού του post!

 

Δείτε επίσης: 9 + 1 Τάσεις στα μαλλιά καρέ χτενίσματα για την άνοιξη 2017-2018!

 

4 Tips για μαλλιά που δεν κάθονται

 

#1 Μπούκλες και κύματα

μαλλια που δεν στρωνουν

Το φριζάρισμα, το κακό στρώσιμο των μαλλιών και οι τούφες που πετούν άναρχες παντού φαίνονται πιο έντονα στα ίσια μαλλιά, γι αυτό οι κομμωτές προτείνουν όταν έχετε να κάνετε με μαλλια που δεν στρωνουν να επιλέγετε μπούκλες και κυματισμούς. Με τη μασιά ή με λίγο αφρό με σωστές κινήσεις των χεριών, δημιουργήστε στα μαλλιά σας όμορφα κύματα, τα οποία πέρα από μια τέλεια εικόνα που θα σας χαρίσουν, θα κρύψουν τα προβλήματα των μαλλιών!

 

#2 Επιστρατεύστε το ψεύτικο bun

μαλλια που δεν στρωνουν

Αυτό το μικρό σφουγγαράκι είναι σωτήριο για τις μέρες που τα μαλλιά σας δεν συνεργάζονται μαζί σας ούτε όταν προσπαθείτε να τα πιάσετε κότσο. Το ψεύτικο bun εφαρμόζεται πολύ εύκολα στα μαλλιά σας. Αρχικά κάντε μια ψηλή αλογοουρά και περάστε το ψεύτικο bun σε αυτή. Στη συνέχεια σηκώστε το ψηλά μέχρι τις άκρες της αλογοουράς και ξεκινήστε να το περιστρέφετε προς τη ρίζα των μαλλιών με φορά προς τα μέσα για να μαζεύονται τα μαλλιά σας γύρω του. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε πανεύκολα έναν πλούσιο κότσο μπαλαρίνας και κανείς δεν θα καταλάβει πως τα μαλλιά σας δεν στρώνουν!

 
 

#3 Dry σαμπουάν μαλλιών

 

μαλλια που δεν στρωνουν

Είστε άλουστη και δεν προλαβαίνετε να λουστείτε; Τα μαλλιά σας λάδωσαν κατά τη διάρκεια της ημέρες και θέλετε ένα touch up; Ή απλά ο όγκος τους «έπεσε» και θέλετε να κάνετε πιο πλούσια τη διάσταση τους; Σε όλα αυτά η απάντηση είναι μια: χρησιμοποιείστε ένα dry σαμπουάν! Ψεκάστε το στις ρίζες των μαλλιών και ανακατέψτε απαλά με τα δάχτυλα. Ως δια μαγείας η λιπαρότητα και η φλατ εικόνα των μαλλιών σας θα γίνουν παρελθόν.

 

#4 Καπέλα και αξεσουάρ μαλλιών

μαλλια που δεν στρωνουν

Ποτέ μην υποτιμάτε τα καπέλα και τα αξεσουάρ μαλλιών, ειδικά τις ημέρες που τα μαλλιά σας κάνουν επανάσταση! Μια κορδέλα, ένα καπέλο ή ένα τουρμπάνι θα κρύψουν επιμελώς τον πανικό που επικρατεί στο κεφάλι σας και σεις θα έχετε μια μοδάτη εμφάνιση!

 

Δείτε επίσης: Ασύμμετρα μακριά μαλλιά πως να κάνετε styling

Share This
Κάντε το σχόλιο σας