Κερδίστε ξανά τον όγκο στα μαλλιά

Κερδίστε ξανά τον όγκο στα μαλλιά

Κερδίστε_ξανά_τον_όγκο_στα_μαλλιά (1)

Ο όγκος πλέον για εσάς είναι μια άγνωστη λέξη καθώς τα  μαλλιά  σας είναι τόσο φλατ που τίποτα δεν μπορεί να απομακρύνει τη μονοτονία από πάνω τους ; Και όμως υπάρχει λύση !

Στα μαλλιά  πάντα θα υπάρχει ένα μαγικό τρικ που θα επαναφέρει την κατάστασή τους στο σημείο που επιθυμείτε ! Τίποτα δεν είναι χειρότερο από μακριά μαλλιά τα οποία δείχνουν 100% άτονα και χωρίς κανένα όγκο, ούτε στις ρίζες ούτε στις άκρες. Μην απογοητεύσετε όμως γιατί ακόμα και χωρίς σεσουάρ ή ειδικό σπρέι μαλλιών ή σίδερο μπορείτε να αποκτήσετε πλούσια μαλλιά με όγκο που θα φαίνονται εκπληκτικά. Το άλφα και το ωμέγα για υπέροχα  μαλλιά με όγκο είναι το ιδανικό κούρεμα ! Αν έχετε πολύ λεπτές τρίχες τότε πρέπει να τις κουρέψετε σε ένα ενιαίο μήκος έτσι ώστε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πλούσια και πολύ πιο γεμάτα από ότι είναι. Είναι λάθος να επιλέξετε κούρεμα με πολλά και διαφορετικά μήκη ή με πολύ έντονο φιλάρισμα γιατί κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν ακόμα πιο άτονα και φλατ.

Aν τα μαλλιά σας είναι λίγα και λεπτά και γίνονται ακόμα πιο εύθραυστα το καλοκαίρι, με τα λάθος σαμπουάν θα δείχνουν και πιο άτονα. Οπότε πρέπει σε κάθε σας λούσιμο να προτιμάτε δικές σειρές περιποίησης για πολύ λεπτά και άτονα μαλλιά ή σειρές για περισσότερο όγκο και κίνηση.Ένα ειδικό σαμπουάν που θα δίνει όγκο και θα αφήνει καθαρά τα μαλλιά σας , μπορεί να ξαναδώσει στο τριχωτό της κεφαλής σας τον όγκο και την κίνηση που του λείπει !

Share This