όμορφα σγουρά μακριά μαλλιά με μια μόνο κίνηση

όμορφα σγουρά μακριά μαλλιά με μια μόνο κίνηση

όμορφα_σγουρά_μακριά_μαλλιά_με_μια_μόνο_κίνηση (2)

Τα σγουρά μακριά μαλλιά για να είναι όμορφα χρειάζονται περισσότερη περιποίηση από τα ίσια μαλλιά. Αν έχετε μόνο μερικά λεπτά στη διάθεση σας, επιλέξτε τον αφρό ως μια μόνο κίνηση περιποίησης!

Σας προτείνουμε τον αφρό Wella Professionals Enrich Bouncy ο οποίος είναι ένας ελαφρύς αφρός αναδόμησης και styling που δεν ξεβγάζεται, για σπαστά μακριά μαλλιά με μπούκλες. Τα προϊόντα της σειράς Wella Professionals Enrich επανορθώνουν και προστατεύουν τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζοντας τους ζωντάνια. Είναι ιδανικός για σγουρά, κυματοειδή χτενίσματα και βοηθάει στην επανόρθωση των σγουρών μαλλιών. Εισχωρεί στην τρίχα και προσφέρει πλούσια ελαστικότητα με το ειδικό συστατικό που περιέχει, το εκχύλισμα μεταξιού. Απλώστε ομοιόμορφα και χτενίστε σε υγρά μαλλιά και μην ξεβγάλετε. Μια ακόμα καλή επιλογή είναι Phyto δυνατός αφρός όγκου για μακριά μαλλιά με μπούκλες. Αυτός ο αφρός για πλούσιο όγκο που διατηρείται όλη τη μέρα. Το θαυματουργό συστατικό του είναι το κολλαγόνο ακακίας που δημιουργεί ένα φιλμ γύρω από την τρίχα προστατεύοντάς τη από τις εξωτερικές επιθέσεις. Ο αφρός όγκου για κάθε τύπο μαλλιών, ιδανικός κυρίως για τα λεπτά και τα άτονα μαλλιά. Φιξάρει οποιοδήποτε χτένισμα, προφέρει πλούσιο όγκο και διατηρεί το styling.

Το κολλαγόνο ακακίας, εξαιρετικά ενυδατικό συστατικό, προστατεύει τα μαλλιά από την ξηρότητα και τις εξωτερικές επιθέσεις. Απλώστε ποσότητα αφρού ίση με μανταρίνι, με τη χτένα ή τα δάχτυλα, σε υγρά μαλλιά, σε όλη τους την επιφάνεια. Φορμάρετε τα μαλλιά για να ξεκολλήσετε τις ρίζες και να λειάνετε τις άκρες. Και τους 2 αυτούς αφρούς θα τους βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια και καταστήματα με είδη μαλλιών.

Share This