Προτάσεις για απλό ελαφρύ μακιγιάζ προσώπου

Προτάσεις για απλό ελαφρύ μακιγιάζ προσώπου

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82_%ce%b3%ce%b9%ce%b1_%ce%b1%cf%80%ce%bb%cf%8c_%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%86%cf%81%cf%8d_%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b6_%cf%80%cf%81

  1. Για τέλειο ελαφρύ μακιγιάζ προσώπου αφήστε στην άκρη τα βαριά foundation και εμπιστευτείτε τις BB Cream! Μια BB Cream χαρίζει στην επιδερμίδα ομοιόμορφη όψη και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων, καλύπτει επαρκώς τις ατέλειες όπως κηλίδες, σημάδια κόπωσης, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, πανάδες, κοκκινίλες και λεπτές γραμμές. Επίσης ενυδατώνει και φωτίζει την επιδερμίδα, αναδεικνύοντας το φυσικό της τόνο!
  2. Διαλέξτε μια διαφανή πούδρα, η οποία δεν θα έχει βαρύ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ προσώπου και θα ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων ενώ θα δίνει ματ φινίρισμα.
  3. Τα ματ κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις δεν είναι κατάλληλα για φυσικό μακιγιάζ προσώπου. Η γοητεία των χειλιών με λάμψη, έρχεται από ένα lip balm ή ένα lip gloss! Ένα ροζ ή κοραλί lip gloss είναι η ιδανική συνύπαρξη της έντασης χρώματος αλλά και της απαλής φροντίδας των χειλιών σας.
  4. Πείτε ναι στην καφέ μάσκαρα για πιο φυσικό αλλά εξίσου όμορφο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σας. Προσέξτε η μάσκαρα σας να έχει βουρτσάκι το οποίο να αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες και να τις ωθεί προς τα πάνω, δημιουργώντας φοβερό βλέμμα.
  5. Διαλέξτε μια φυσική ροζ απόχρωση ρουζ με λίγη λάμψη στο τελείωμα της ώστε να σας δίνει τη δυνατότητα να επιτευχθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα για τον τόνο της επιδερμίδας σας!
Share This