Ανατρεπτική συλλογή makigiaz του οίκου Armani

Ανατρεπτική συλλογή makigiaz του οίκου Armani

Ανατρεπτκή_συλλογή_makigiaz_του_οίκου_Armani (1)

Η νέα ανατρεπτική συλλογή makigiaz του οίκου Armani είναι εδώ για να γεμίσει χρώμα κάθε σας μέρα, σε επίσημες και καθημερινές επιλογές μακιγιάζ αυτή την άνοιξη !

Η νέα συλλογή makigiaz 2015 του οίκου μόδας Armani είναι εμπνευσμένη από την περίτεχνη ομορφιά και τα ζωηρά και έντονα χρώματα των ινδικών κεντημάτων και η Linda Cantello, Διεθνής Make-Up Artist του Giorgio Armani κάνει το φούξια πρωταγωνιστή μιας λαμπερής και τολμηρής συλλογής περιορισμένης έκδοσης. Αυτό το έντονο και ζωηρό ροζ της Ινδίας κυκλοφορεί σε μια ποικιλία αισθήσεων και εξερευνά δημιουργικά εφέ υφών που συναντάμε πρώτη φορά στoν οίκο Giorgio Armani Beauty. Αυτό το νέο «must» εξυμνεί την κομψότητα και τη θηλυκότητα, φωτίζοντας τα χείλη και τα νύχια για μια σεζόν Fuchsia Maharajah. Με αυτή τη μοναδική παλέτα, ο οίκος Giorgio Armani Beauty στρέφει όλα τα βλέμματα στο χρώμα και αποκαλύπτει ένα ροζ πιο ζωηρό, εντυπωσιακό και κομψό από ποτέ, σε τρεις αποχρώσεις: Maharajah (φούξια), Pink Blush (ζωηρό ροζ) και Garçonne Fatale (μπορντό). Αποτίνοντας φόρο τιμής στο μεγαλείο και τη λάμψη της Ινδίας, η Giorgio Armani Beauty δίνει νέα διάσταση στις τρεις φούξια αποχρώσεις, με βερνίκια νυχιών που προσφέρουν υπέρτατη λάμψη μεγάλης διάρκειας.

Αυτή η νέα τελετουργία στο makigiaz  περιλαμβάνει και μια ιριδίζουσα βάση για εκθαμβωτικό οπτικό εφέ και μία από τις τρεις αποχρώσεις του βερνικιού νυχιών ως top coat.

Share This