Προϊόντα μακιγιάζ της Sephora με τις καλύτερες πωλήσεις

Προϊόντα μακιγιάζ της Sephora με τις καλύτερες πωλήσεις

Προϊόντα_μακιγιάζ_της_Sephora_με_τις_καλύτερες_πωλήσεις (1)

  • Sephora παλέτα μακιγιάζ Palette Color Festival : πίσω από αυτό το εντυπωσιακό και κομψό σχέδιο του νεσεσέρ κρύβεται μια πραγματική πλήρης χρωματική παλέτα με 130 αποχρώσεις για τέλειο μακιγιάζ. 72 σκιές ματιών, 18 κρεμώδη eyeliner, 8 ρουζ, 4 μολύβια για τα χείλη και τα μάγουλα, 28 γκλος και 6 φύλλα οδηγιών… με λίγα λόγια ένα ιδανικός συνδυασμός για μακιγιάζ χειλιών, ματιών και ζυγωματικών. Για πρακτική και παιχνιδιάρικη περιποίηση ομορφιάς … αποτελεί το τέλειο δώρο Sephora των ονείρων σας για μικρά και μεγάλα κορίτσια…
  • Sephora ρουζ Fard à Joues Hydratant : τα ρουζ Sephora σας υπόσχονται μάγουλα για δάγκωμα! Ακτινοβολούν άμεσα υγεία, φρεσκάδα και ενυδάτωση! Οι 12 μοδάτες αποχρώσεις του χαρίζουν με το πρώτο πέρασμα ματ ή λαμπερό αποτέλεσμα, ζωντάνια και ευκρίνεια στο μακιγιάζ σας, συνοδευόμενη από το ενυδατικό σύμπλεγμα, το οποίο χαρίζει απλόχερα τη μέγιστη δυνατή ενυδάτωση!
  • Sephora κραγιόν longue tenue : ένα κραγιόν μακράς διάρκειας – έως και 10 ώρες – και 100% ασύγκριτης άνεσης. Χαρίζει χρώμα διαρκείας χάρη στην αποκλειστική φόρμουλά του «2 σε 1» συνδυάζοντας τις έντονες χρωστικές ουσίες με έναν ιδιαίτερο παράγοντα στήριξης και δρα με αυτόν τον τρόπο ως βάση για τα χείλη. Χαρίζει έντονο χρώμα χάρη στις έντονες χρωστικές ουσίες μεγάλης κάλυψης. Χαρίζει μεγάλη άνεση χάρη στο ιδιαίτερα λεπτό φιλμ, το οποίο καλύπτει τα χείλη.
  • Sephora μάσκαρα Outrageous Volume : απαραίτητη σε κάθε μακιγιάζ ! Η πρώτη μάσκαρα της Sephora που εξασφαλίζει υπέροχο και ασύγκριτο όγκο για τις βλεφαρίδες. Αποτέλεσμα: ένα σκανδαλωδώς λαμπερό βλέμμα!
  • Προϊόντα_μακιγιάζ_της_Sephora_με_τις_καλύτερες_πωλήσεις (3)
  • Προϊόντα_μακιγιάζ_της_Sephora_με_τις_καλύτερες_πωλήσεις (4)
  • Προϊόντα_μακιγιάζ_της_Sephora_με_τις_καλύτερες_πωλήσεις (5)
  • Προϊόντα_μακιγιάζ_της_Sephora_με_τις_καλύτερες_πωλήσεις (9)
Share This