Η ιδανική βάση στο makigiaz

Η ιδανική βάση στο makigiaz

Η_ιδανική_βάση_στο_makigiaz (3)

Φάκελος : σωστή βάση makigiaz  ! Για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό makigiaz προσώπου η βάση είναι το πρώτο βήμα. Ακόμα και η απόχρωση του make up σας θα δείξει καλύτερη αν το χρώμα της βάσης σας ταιριάζει με τον τόνο του προσώπου σας ιδανικά !

Η ενυδάτωση είναι η κίνηση ματ. Απλώστε την ενυδατική σας κρέμα σε όλο το πρόσωπο, σε μάτια και χείλη, και καλό θα ήταν να προτιμάτε μια ενυδατική με δείκτη προστασίας κατά του ήλιου. Το primer είναι το επόμενο βήμα ! Το primer κάνει την επιδεμρίδα ποιο ομοιόμορφη , καλύπτει ατέλειες και μειώνει τους πόρους.  Στη συνέχεια έρχεται το make up ! Προτιμήστε ένα επώνυμο make up σε υγρή μορφή για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν έχετε πολλά και έντονα σημάδια όπως σπυράκια ή πανάδες τότε χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα make up σε μορφή stick τοπικά για να τα καλύψετε. Το concelear πρέπει να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από το make up σας και το τοποθετείτε με απαλές κινήσεις πάνω και κάτω από τα βλέφαρα  με τα δάχτυλα μας για να εξαφανίσετε τους κύκλους. Μην ξεχνάτε ότι αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα η πούδρα είναι μαγικό εργαλείο καθώς όχι μόνο σταθεροποιεί τη βάση σας αλλά δίνει στο πρόσωπο σας μια τέλεια,αψεγάδιαστη εικόνα με ματ αποτέλεσμα.

Να θυμάστε πως στο makigiaz πρέπει να προσέχετε την απόδοση των καλλυντικών πάνω σας και όχι τόσο τη μεγάλη ποσότητα ! Ειδικά το καλοκαίρι το βαρύ μακιγιάζ απαγορεύεται !

  • Η_ιδανική_βάση_στο_makigiaz (1)
  • Η_ιδανική_βάση_στο_makigiaz (2)
  • Η_ιδανική_βάση_στο_makigiaz (4)
  • Η_ιδανική_βάση_στο_makigiaz (6)
Share This