Τα πιο βασικά makeup brushes για κάθε μακιγιάζ

Τα πιο βασικά makeup brushes για κάθε μακιγιάζ

Τα_πιο_βασικά_make_up_brushes_για_κάθε_μακιγιάζ (1)

Ποια είναι τα πιο βασικά makeup brushes σε κάθε νεσεσέρ; Αυτά που πρέπει να έχετε μαζί σας ακόμα και στις διακοπές ή στις μικρές αποδράσεις σας; Οι ειδικοί του μακιγιάζ πιστεύουν πως τα πολυχρηστικά makeup brushes είναι αυτά που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε νεσεσέρ και εμείς συμφωνούμε απόλυτα. Δύο από τα καλύτερα makeup brushes είναι αυτό που προορίζεται τόσο για φρύδια όσο και για βλεφαρίδες, ώστε να είστε καλυμμένες στο μακιγιάζ ματιών, αλλά και εκείνο το πινέλο που μπορείτε να βάλετε πούδρα, όσο και bronzer αλλά και ρουζ. Εμείς βρήκαμε το κορυφαίο κάθε κατηγορίας και σας τα παρουσιάζουμε:

Kabuki #124 της Make Up For Ever : Το πινέλο Kabuki Fond de Teint #124 είναι ένα πυκνό πινέλο κατασκευασμένο από ίνες απαράμιλλης απαλότητας για να εφαρμόζεται όλα τα πουδρέ καλλυντικά στο πρόσωπο σας. Εξασφαλίζει την ομαλή και ομοιόμορφη εφαρμογή όλων των ειδών πούδρας δίνοντας τέλεια αποτελέσματα, όπως ρουζ, πούδρας και bronzer. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την εφαρμογή της πούδρας HD από την Make Up For Ever. Αυτό το επαγγελματικής ποιότητας πινέλο είναι μοναδικά σχεδιασμένο για αποτελέσματα ακριβείας. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα sephora, στην κατηγορία καλλυντικών και ειδών ομορφιάς της εταιρείας Make Up For Ever.

Τα_πιο_βασικά_make_up_brushes_για_κάθε_μακιγιάζ (2)

Pinceau #274 της Make Up For Ever : Το πινέλο Sourcils Biseauté et Goupillon #274 είναι ένα πολυχρηστικό πινέλο δύο όψεων για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Αποτελείται από ένα μικρό λοξό πινελάκι και συνδέεται με μια βούρτσα, κατασκευασμένη από ίνες υψηλής τεχνολογίας. Το κωνικό σχήμα του πινέλου χρησιμεύει για να γεμίζει και να καθορίζει τη γραμμή του φρυδιού. Η βούρτσα χρησιμοποιείται για να χτενίζει τα φρύδια ή τις βλεφαρίδες κάθε μία ξεχωριστά. Αυτό το επαγγελματικής ποιότητας πινέλο είναι μοναδικά σχεδιασμένο για αποτελέσματα ακριβείας. Απαραίτητο λοιπόν! Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα sephora, στην κατηγορία καλλυντικών και ειδών ομορφιάς της εταιρείας Make Up For Ever.

Share This