πως βάζουν οι make up artist ψεύτικες βλεφαρίδες

πως βάζουν οι make up artist ψεύτικες βλεφαρίδες

πως_βάζουν_οι_make_up_artist_ψεύτικες_βλεφαρίδες (2)

 

Κάθε make up artist αγαπά να χρησιμοποιεί ψεύτικες βλεφαρίδες για να δημιουργήσει μοναδικά μακιγιάζ με έντονο βλέμμα που κλέβει την παράσταση και σαγηνεύει! Συμβουλευτήκαμε τους μεγαλύτερους make up artist για να κάνετε την τοποθέτηση των ψεύτικων βλεφαρίδων παιχνιδάκι!

Οι make up artist συμβουλεύουν να γυρίζετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες ελαφρώς με το ειδικό σας ψαλιδάκι των βλεφαρίδων και στη συνέχεια να απλώνετε με προσοχή μια πολύ πλούσια στρώση από τη μάσκαρα σας. Φροντίστε να διαλέγετε πάντα τις σωστές για εσάς βλεφαρίδες. Πριν απλώσετε την ειδική κόλλα, δείτε αν οι ψεύτικες βλεφαρίδες που αγοράσετε ταιριάζουν με το μέγεθος των ματιών σας. Αν όχι, τότε κόψτε όσο χρειάζεται από την άκρη των βλεφαρίδων. Απλώστε μια λεπτή στρώση κόλλας στη γυαλιστερή μαύρη ταινία που έχουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες και περιμένετε 15 δευτερόλεπτα. Να είστε βέβαιες ότι έχετε βάλει αρκετή ποσότητα στην αρχή της βλεφαρίδας και πριν τις κολλήσετε πάνω από τις δικές σας, κρατήστε τις καλά, γιατί αν σας πέσουν τότε επαναλάβετε.

Βάλτε ως σημάδι το τέλος το ματιού σας και κολλήστε τις προσεκτικά στη γραμμή τους πάνω βλεφάρου σας και πιέστε τις σταθερά με το χέρι σας για λίγα δευτερόλεπτα και αν δείτε πως δεν τις βάλατε πολύ καλά, τότε εφαρμόστε καλύτερα με ένα τσιμπιδάκι ή μπατονέτα .

Share This