Η Kendall Jenner με little black dress Karl Lagerfeld

Η Kendall Jenner με little black dress Karl Lagerfeld

Η_Kendall_Jenner_με_little_black_dress_Karl_Lagerfeld (1)

Το little black dress με την υπογραφή του Karl Lagerfeld από τη νέα του συλλογή φόρεσε η Kendall Jenner, όπως και άλλα δικά του κομμάτια, για να ποζάρει στην καινούργια του καμπάνια ως βασικό πρόσωπο.

Η Kendall Jenner εξελίσσεται ταχύτατα σε ένα από τα νέα και πιο φρέσκα super model της εποχής μας και αυτό δεν είναι κάτι το οποίο το χρωστά στη διάσημη αδελφή της. Οι καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστεί πλέον έγιναν πάρα πολλές, αμέτρητες οι πασαρέλες και τα σημαντικά συμβόλαια με όλους τους διάσημους οίκους προστίθενται στο βιογραφικό της το ένα μετά το άλλο. Άλλη μία μεγάλη συνεργασία την καθιερώνει ακόμα περισσότερο στη βιομηχανία της μόδας, καθώς πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της συλλογής Karl Lagerfeld για τη σεζόν Spring 2015.

Η πανέμορφη και διάσημη 19χρονη celebrity και μοντέλο ποζάρει με τις δημιουργίες του brand σε μία καμπάνια που αποπνέει εκτός από στυλ, μοντέρνα διάθεση και φρεσκάδα. Την παράσταση έκλεψε το δερμάτινο little black dress της κεντρικής φωτογραφίας της συλλογής! Σας αρέσει αυτό το little black dress ;

Share This