Τα little black dress που ξεχωρίσαμε για Πρωτοχρονιά

Τα little black dress που ξεχωρίσαμε για Πρωτοχρονιά

Τα_little_black_dress_που_ξεχωρίσαμε_για_Πρωτοχρονιά (4)

 

To little black dress είναι η πιο ασφαλής επιλογή για το ρεβεγιόν! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα little black dress αμάνικο με leather look βολάν από τα BSB αλλά και κάτι πιο glam όπως το celestino μαύρο φόρεμα σε μίντι μήκος με παγίετες στους ώμους και φερμουάρ στο πίσω μέρος.

Ανάλογα με το σωματότυπο σου θα πρέπει να επιλέξεις το ανάλογο little black dress για σένα. Εάν ο σωματότυπος σου είναι αχλάδι, έχεις δηλαδή στενή μέση και μεγάλους γοφούς επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε γραμμή Α, που θα τονίσει τη λεπτή σου μέση χωρίς να κολλάει στην περιφέρεια σου. Εάν ο σωματότυπος σου είναι μήλο, και έχεις μεγάλο στήθος και κοιλιά και αδύνατα πόδια, τότε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή, και μίνι είναι το ιδανικό για το σώμα σου. Η ίσια γραμμή δε θα το κάνει να κολλάει στο στήθος και στην κοιλιά σου, ενώ τα αδύνατά σου πόδια θα αναδειχτούν ιδανικά. Εάν ο σωματότυπος σου είναι κλεψύδρα τότε ένα φόρεμα σε στενή γραμμή θα αναδείξει με μοναδικό τρόπο τις καμπύλες του σώματος σου τονίζοντας τη θηλυκότητα σου.

Το μικρό μαύρο φόρεμα έχει ένα βασικό πλεονέκτημα! Ταιριάζει με όλα τα πανωφόρια σου, από το ροκ leather jacket μέχρι την λευκή γούνα σου, με όλα τα σχέδια από γόβες που διαθέτεις αλλά και με κάθε τσαντάκι και κόσμημα που επιθυμείς!

  • Τα_little_black_dress_που_ξεχωρίσαμε_για_Πρωτοχρονιά (1)
  • Τα_little_black_dress_που_ξεχωρίσαμε_για_Πρωτοχρονιά (2)
  • Τα_little_black_dress_που_ξεχωρίσαμε_για_Πρωτοχρονιά (3)
  • Τα_little_black_dress_που_ξεχωρίσαμε_για_Πρωτοχρονιά (5)
Share This