Η κοτσίδα βοηθά τα λιπαρά μαλλιά

Η κοτσίδα βοηθά τα λιπαρά μαλλιά

Η_κοτσίδα_βοηθά_τα_λιπαρά_μαλλιά  (2)

Θα έχετε ακούσει πως πολλές γυναίκες που έχουν πολύ λιπαρά μαλλιά προτιμούν να χτενίζουν τα μαλλιά τους μόνο σε ψηλές κοτσίδες. Πολλοί πιστεύουν πως οι κοτσίδες είναι το καλύτερο χτένισμα για λιπαρά μαλλιά. Πιστεύετε πως έχουν δίκιο ;

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με τα λιπαρά μαλλιά και την πιτυρίδα, για τις αιτίες που την προκαλούν, τους τρόπους αποφυγής της και την αντιμετώπιση της. Η πιτυρίδα προκαλείται από την κατάσταση της επιδερμίδας του κεφαλιού, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στα μαλλιά μετά την ανάπτυξή τους από το θύλακα της τρίχας. Ένας από τους μύθους σχετικά με την πιτυρίδα είναι ότι το να πιάνετε τα μαλλιά σας κοτσίδα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της πιτυρίδας. Παρόλο που δεν είναι αυτός ένας τρόπος για να μειώσετε την πιτυρίδα, το να πιάσετε τα μαλλιά σας κοτσίδα μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να κάνετε τα συμπτώματα της πιτυρίδας λιγότερο εμφανή, καθώς οι νιφάδες είναι δυσκολότερο να πέσουν από τα μαλλιά στα ρούχα σας.

Το γεγονός αυτό έχει σίγουρα ενισχύσει αυτό το μύθο για τη λιπαρότητα και την πιτυρίδα. Ωστόσο, κανείς δεν έχει καταφέρει να αποδείξει ότι κάποιο συγκεκριμένο χτένισμα μαλλιών μπορεί να βοηθήσει πραγματικά στη μείωση ή αντιμετώπιση της πιτυρίδας. Αν πιστεύετε πως η κοτσίδα σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κρύβει τα λιπαρά μαλλιά σας, προτιμήστε την !

Share This