Προτείνουμε 4 επιλογές για λαμπερή επιδερμίδα στο μακιγιάζ

Προτείνουμε 4 επιλογές για λαμπερή επιδερμίδα στο μακιγιάζ

Λαμπερή Επιδερμίδα: 4 μυστικά ομορφιάς

1# Mac Prep+prime essential oils-yuzu

 

Λαμπερή επιδερμίδα στο μακιγιάζ

Η σωστή βάση είναι απαραίτητη για λαμπερή επιδερμίδα στο μακιγιάζ! Ξεκινήστε λοιπόν με το καλύτερο primer της Mac, το οποίο λάνσαρε η εταιρεία φέτος και μας αρέσει πολύ! Είναι ένα μοναδικό έλαιο που αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση αναζωογόνησης και ενυδάτωσης με μια λάμψη υγείας. Δίνει επίσης μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ και το foundation απλώνεται πιο εύκολα πάνω του.

 

 

Δείτε επίσης: Πολύτιμες συμβουλές ομορφιάς για φρέσκια επιδερμίδα

 

 

2# Dior Diorskin Forever Fluid:

Λαμπερή επιδερμίδα στο μακιγιάζ

Το νέο αγαπημένο μας υγρό foundation! Εξασφαλίζοντας μια τέλεια, ομοιόμορφη, άψογη, λαμπερή επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ, με ημι-ματ λάμψη και άνεση, το Diorskin Forever Fluid σηματοδοτεί μια 16ωρης διάρκειας εκλεπτυσμένη εμφάνιση, εκφραστική και απόλυτα ελεγχόμενη. Απαραίτητο στη σειρά Diorskin Forever, αυτό το άμεσης δράσης και μεγάλης διάρκειας υγρό που τελειοποιεί την επιδερμίδα, αποκτά τώρα και νέες αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να εξελίξουν την τελειότητα της επιδερμίδας. Μπορεί η τιμή του να είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά παραμένει κορυφαία επιλογή! 

3# Dior Diorskin Forever Perfect Cushion foundation:

Λαμπερή επιδερμίδα στο μακιγιάζ

Η μόδα με τα cushion foundations καλά κρατεί, αλλά το νέο Diorskin Forever Perfect Cushion foundation ξεχωρίζει γιατί πέρα από κάλυψη δίνει και λαμπερή επιδερμίδα! Με μια απίστευτα φρέσκια υγρή υφή, το νέο Diorskin Forever Perfect Cushion διορθώνει την επιδερμίδα και την καλύπτει με ένα ματ και φωτεινό ελαφρύ πέπλο που τελειοποιεί ανάλαφρα την υφή της. Το Diorskin Forever Perfect Cushion κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις, καλύπτοντας την ανάγκη κάθε τόνου επιδερμίδας.

 

4#To trick της  σάουνα για λαμπερή επιδερμίδα:

 

Λαμπερή επιδερμίδα στο μακιγιάζ

H σάουνα μαλακώνει- ανοίγει τους πόρους, τους καθαρίζει από τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα που τους φράζουν. Και αυτή είναι μόνο η αρχή της skincare ρουτίνας της. Μια ισορροπημένη ζωή οδηγεί σε πιο λαμπερό δέρμα. Επίσης, γυμνάζεται αρκετά συχνά, παίρνει επτά ή περισσότερες ώρες ύπνου το βράδυ και κάνει διαλογισμό για να αποβάλει το στρες.

Share This