Τα κοσμήματα Swarovski από την πανέμορφη Miranda Kerr

Τα κοσμήματα Swarovski από την πανέμορφη Miranda Kerr

Τα_κοσμήματα_Swarovski_από_την_πανέμορφη_Miranda_Kerr (5)

 

Τα κοσμήματα Swarovski γίνονται ακόμη πιο πολύτιμα και ποθητά όταν τα φοράει το πανέμορφο τοπ μόντελ Miranda Kerr, η οποία είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας της εταιρείας Swarovski.

Τα Swarovski κοσμήματα δεν θα μπορούσαν να έχουν ιδανικότερο πρόσωπο ! Στις φωτογραφίες πρωταγωνιστεί η απαστράπτουσα Miranda Kerr, φορώντας ορισμένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της Swarovski για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Η φυσική ομορφιά της αναδεικνύεται από τα κοσμήματα και πλαισιώνεται από συνθέσεις με εξαίσια τριαντάφυλλα της βρετανικής υπαίθρου, που απαθανατίστηκαν από τον φωτογράφο Nick Knight. Η παγκόσμια καμπάνια περιλαμβάνει μια τηλεοπτική διαφήμιση που θα προβληθεί στην Ιταλία, στη Γαλλία και στο Χονγκ-Κονγκ, και τη μουσική της οποίας έχει συνθέσει και ερμηνεύει αποκλειστικά για τη Swarovski ο τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός Pharrell Williams. Η Nadja Swarovski, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Swarovski, δήλωσε: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που για άλλη μια φορά συνεργαζόμαστε με τους δυναμικούς δημιουργούς Ronnie Cooke Newhouse και Nick Knight στη νέα μας εκστρατεία. Τα τριαντάφυλλα του Nick και η φρεσκάδα, η ομορφιά και η λάμψη της Miranda πλαισιώνουν και αναδεικνύουν με πανέμορφο τρόπο τα μοντέρνα κοσμήματα της Swarovski». Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Ronnie Cooke Newhouse σχολίασε: «Ο συνδυασμός της Miranda Kerr με τα παραδοσιακά αγγλικά τριαντάφυλλα, τα κοσμήματα Swarovski, τις φωτογραφίες με την υπογραφή του Nick Knight και την πρωτότυπη μουσική επένδυση από τον Pharrell Williams σημαίνει ομορφιά, ζεστασιά, χαλαρότητα και σαγήνη. Όλα όσα αγαπάμε…»

Τα κοσμήματα Swarovski θα τα βρείτε σε όλα τα ομώνυμα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ! Δείτε σε κάθε κατάστημα ολόκληρη τη νέα συλλογή 2014 2015 και διαλέξτε το κόσμημα που σας ταιριάζει !

  • Τα_κοσμήματα_Swarovski_από_την_πανέμορφη_Miranda_Kerr (1)
  • Τα_κοσμήματα_Swarovski_από_την_πανέμορφη_Miranda_Kerr (3)
  • Τα_κοσμήματα_Swarovski_από_την_πανέμορφη_Miranda_Kerr (4)
  • Τα_κοσμήματα_Swarovski_από_την_πανέμορφη_Miranda_Kerr (5)
Share This