Πως να διατηρήσετε ζωηρό το χρώμα στα κόκκινα μαλλιά σας

Πως να διατηρήσετε ζωηρό το χρώμα στα κόκκινα μαλλιά σας

%cf%80%cf%89%cf%82_%ce%bd%ce%b1_%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5_%ce%b6%cf%89%ce%b7%cf%81%cf%8c_%cf%84%ce%bf_%cf%87%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b1_%cf%83%cf%84%ce%b1_%ce%ba

  • Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά θέλει περισσότερη περιποίηση και μεγαλύτερη προστασία για να παραμένει όμορφο και ζωντανό αλλά και να έχει μεγάλη διάρκεια. Αν δεν έχετε το χρόνο και τη διάθεση να ασχολείστε τόσο με τη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών σας διαλέξτε μια πιο φυσική καστανοκόκκινη απόχρωση για τα κόκκινα μαλλιά σας, που θέλει λιγότερη περιποίηση και δεν ξεθωριάζει τόσο εύκολα.
  • Αν δεν έχετε γίνει ακόμα κοκκινομάλλα αλλά θέλετε, και το τωρινό χρώμα των μαλλιών σας είναι ανοιχτό ξανθό ή μαύρο, απευθυνθείτε σε κομμωτή για την αλλαγή του χρώματος τουλάχιστον για την πρώτη φορά. Μην δοκιμάσετε να βάψετε μόνη σας στο σπίτι για  πρώτη φορά τα κόκκινα μαλλιά σας γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο καλό.
  • Καλό είναι να χρησιμοποιείτε πάντα προϊόντα περιποίησης ειδικά για βαμμένα μαλλιά. Επιλέξτε ένα σαμπουάν, μια μάσκα και ένα conditioner μαλλιών για έντονα βαμμένα μαλλιά ώστε να σας προσφέρουν ότι ακριβώς χρειάζονται τα μαλλιά σας!
  • Προσέξτε τις άκρες σας περισσότερο με τα κόκκινα μαλλιά σας. Η ψαλίδα και το σπάσιμο φαίνονται περισσότερο στα έντονα χρώματα μαλλιών, άρα βάλτε λαδάκι και σέρουμ κατά τις φθοράς των ακρών των μαλλιών σας πριν από κάθε styling.
  • Αποφύγετε τον ήλιο γιατί το κόκκινο χρώμα των μαλλιών σας θα ξεθωριάσει ακόμα πιο γρήγορα. Φορέστε καπέλο ή χρησιμοποιείστε αντιηλιακό μαλλιών τις ημέρες που ο ήλιος είναι έντονος!
Share This
Κάντε το σχόλιο σας